Onaylı Referans Güzel bir görüşme

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
13,505
@Asya06 ile 2 saatlik kendi yerinde bir gorusme gerceklestirdik hemen donus sagladi ve gun icerisinde gorusmemizi kararlastirdik yeri kolay ulasilabilir sorun yok karsilamasi ve sohbeti cok hos guzel performansi harika istediginiz her seyi bulabilirsiniz tatlı bir kisilik kendisine burdan tesekkurlerimi iletiyorum tekrardan gorusmek dilegiyle

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
@Asya06 ile 2 saatlik kendi yerinde bir gorusme gerceklestirdik hemen donus sagladi ve gun icerisinde gorusmemizi kararlastirdik yeri kolay ulasilabilir sorun yok karsilamasi ve sohbeti cok hos guzel performansi harika istediginiz her seyi bulabilirsiniz tatlı bir kisilik kendisine burdan tesekkurlerimi iletiyorum tekrardan gorusmek dilegiyle

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
21,427
Tanıtım Konusu Referansları
Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için tekrar görüşmek üzere 🥰🥰🫦❤️

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: dede ve kekejejke8
Durum
Sosyal Coin
91,213
Paylaşım için teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Asya06
27,832
Üyeler
38,849
Konular
174,807
Yeni Üye