@MILF Zlata bugün kendisi ile tanıştım , çok tatlı ve zarif bir kadın çok güzel bir zaman geçirdik her şey için çok teşekkür ederim güzel kadın...
@MILF Zlata bugün kendisi ile tanıştım , çok tatlı ve zarif bir kadın çok güzel bir zaman geçirdik her şey için çok teşekkür ederim güzel kadın...
@MILF ZlataDeğerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.
Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.
referans için teşekkürler
Çok teşekkür ederim, tutkuluyum aslanım. Bu toplantı beni hatırlayacak.@MILF Zlata bugün kendisi ile tanıştım , çok tatlı ve zarif bir kadın çok güzel bir zaman geçirdik her şey için çok teşekkür ederim güzel kadın...