Onaylı Referans Güzelliğin vücut bulmuş hali.

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
437
@Afrodit
Fotoğraflarda göründüğünden daha güzel ve büyüleyici. Fotoğraflar sadece buz dağının görünen kısmı, iliklerinize kadar hissedeceksiniz bu seksiliği. Seninle olmak benim için bir ayrıcalıktı.Tekrar görüşmek üzere tanrıça.

Son düzenleme:

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
@Afrodit
Kalbinin güzelliği, dış görünüşünden bile daha büyüleyici. Senin gibi içten ve güzel bir insana rastlamak benim için bir şans.
Hayatımın en keyifli dakikalarını seninle paylaşmak benim için bir ayrıcalıktı.Tekrar görüşmek üzere tanrıça.

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Afrodit
Durum
Sosyal Coin
19,235
Tanıtım Konusu Referansları
@Afrodit
Fotoğraflarda göründüğünden daha güzel ve büyüleyici. Fotoğraflar sadece buz dağının görünen kısmı, iliklerinize kadar hissedeceksiniz bu seksiliği. Seninle olmak benim için bir ayrıcalıktı.Tekrar görüşmek üzere tanrıça.
@TheMentalist
Tatlım seninle tanışmak ve zaman geçirmek de benim için büyük ayrıcalıktı ,mükkemmel ve keyifli anlardı.
Laf olsun diye demiyorum gerçekten öyleydi 😉
Bu arada forum ailesine hoşgeldin demek istiyorum 🤗
Misafirlerim arasında ayrıcalıklı ve özel yerini almış bulunmaktasın .
Ee o zaman ne diyelim ,en yakın zamanda bu keyifli anları tekrar yaşamak dileğiyle, sevgilerimle.🥰💋

Beğenenler:
27,864
Üyeler
38,881
Konular
174,860
Yeni Üye