Aahh bi incall açsan ellerim nerelerde olacaktaaa♡Öpüsmeyi sevismeyi elletmeyi yalatmayi yalamayi sevmeyen gözü saatte eli telde muhabbet sevmez beni aramasin ! Geri kalan herkese açığım♡
𓂸TÜKÜRDÜĞÜMÜ SADECE SAKSO ÇEKERKEN YALARIM𓂸
O bende saklı söylemem♡Öpüsmeyi sevismeyi elletmeyi yalatmayi yalamayi sevmeyen gözü saatte eli telde muhabbet sevmez beni aramasin ! Geri kalan herkese açığım♡
Senin fotoğraflarının üzerinde @Buse35KayLa♡Öpüsmeyi sevismeyi elletmeyi yalatmayi yalamayi sevmeyen gözü saatte eli telde muhabbet sevmez beni aramasin ! Geri kalan herkese açığım♡
Efsane ötesi güzellik♡Öpüsmeyi sevismeyi elletmeyi yalatmayi yalamayi sevmeyen gözü saatte eli telde muhabbet sevmez beni aramasin ! Geri kalan herkese açığım♡
Valla telefonda♡Öpüsmeyi sevismeyi elletmeyi yalatmayi yalamayi sevmeyen gözü saatte eli telde muhabbet sevmez beni aramasin ! Geri kalan herkese açığım♡
Valla bi elimde telefon diğerinde sigara var..♡Öpüsmeyi sevismeyi elletmeyi yalatmayi yalamayi sevmeyen gözü saatte eli telde muhabbet sevmez beni aramasin ! Geri kalan herkese açığım♡
Owww owwww♡Öpüsmeyi sevismeyi elletmeyi yalatmayi yalamayi sevmeyen gözü saatte eli telde muhabbet sevmez beni aramasin ! Geri kalan herkese açığım♡
beni iyi tanıyan biri olarak sen söyle ellerim nerde♡Öpüsmeyi sevismeyi elletmeyi yalatmayi yalamayi sevmeyen gözü saatte eli telde muhabbet sevmez beni aramasin ! Geri kalan herkese açığım♡
Bende istiyorum amaAahh bi incall açsan ellerim nerelerde olacaktaaa![]()
beni iyi tanıyan biri olarak sen söyle ellerim nerde![]()
Owww owwww
Valla bi elimde telefon diğerinde sigara var..
Kötü bişey yapmıyorum![]()
Teşekkür ederim beybiEfsane ötesi güzellik