Koleksiyonum büyüyor. Bugün yeni bir oyuncak aldım. Ziyarete gelmeyi bekliyorum. Bunun nasıl çalıştığı çok ilginç.Çok ilginç. Oyunlar beni heyecanlandırıyor
İyi keyifler İyi oyunlarKoleksiyonum büyüyor. Bugün yeni bir oyuncak aldım. Ziyarete gelmeyi bekliyorum. Bunun nasıl çalıştığı çok ilginç.Çok ilginç. Oyunlar beni heyecanlandırıyor
İlginç bir oyuncakKoleksiyonum büyüyor. Bugün yeni bir oyuncak aldım. Ziyarete gelmeyi bekliyorum. Bunun nasıl çalıştığı çok ilginç.Çok ilginç. Oyunlar beni heyecanlandırıyor
Oynamayı severim. Duyguları severim. Bir erkeği şaşırtmayı severim. En iyi hisler, bir erkeğin hoş bir şok, heyecan, sürpriz yaşamasıdır. MmmmUygulamayı bizde mi yapacaksınız![]()
ÇılgınsınKoleksiyonum büyüyor. Bugün yeni bir oyuncak aldım. Ziyarete gelmeyi bekliyorum. Bunun nasıl çalıştığı çok ilginç.Çok ilginç. Oyunlar beni heyecanlandırıyor
Bu pompa. Penis büyütme cihazı. Cihazda bir vakum oluşturur. Yeni duyumlar ve heyecanlanıyorsunuz. Yeni izlenimler. Denemeliyiz. Vakum çok hoş. Deneyleri severim. Vajinamdaki ve meme uçlarımdaki vakum hareketini seviyorum. Süper.Biraz oyuncağın işlevinden de sözetseniz ne güzel olurdu![]()
Çok teşekkür ederimİyi keyifler İyi oyunlar![]()
Rica ederimÇok teşekkür ederim
Süper.Bu nedir tatlım![]()
Ne işe yarıyorSüper.
Bir vakum yaratır, penisi büyütür, yeni ilginç duyumlar verir. Oturuma gelin. Bir kontrol yapacağız . Süper olacak. Erkekler tarafından çok beğeniliyorNe işe yarıyor
AnlaştıkBir vakum yaratır, penisi büyütür, yeni ilginç duyumlar verir. Oturuma gelin. Bir kontrol yapacağız . Süper olacak. Erkekler tarafından çok beğeniliyor![]()