Pembenin güzelliğiVücüt çorabı sevmeyen varmı![]()
Pembenin güzelliğiVücüt çorabı sevmeyen varmı![]()
Pembenin güzelliği
Vücüt çorabının başladığı yerden sonuna kadar öpmemi ister misinVücüt çorabı sevmeyen varmı![]()
pembe çok yakışmışVücüt çorabı sevmeyen varmı![]()
Saol aşkımpembe çok yakışmış![]()
Tşk ederim cnm iki gün sonra beraberiz
Tabiki neden olmasınVücüt çorabının başladığı yerden sonuna kadar öpmemi ister misin![]()
Beni şu cevaplarla erittin resmen benim içinde az kaldı geldiğim zaman senle özel olarak ilgilenecemTabiki neden olmasın![]()
canım benim özlendin.Vücüt çorabı sevmeyen varmı![]()
Pembeler içinde hafta sonunun geçirilebileceği en şeker hal sanırımVücüt çorabı sevmeyen varmı![]()
Ay canım benim bu güzel yorumun için çok teşekkür ederim ben de seni çok özledim umarım arayı çok açmadan tekrardan görüşürüz seni çok öpüyorumcanım benim özlendin.seni vucut çorabı içinde ve diğer kostümler içinde görmek için sabırsızlanıyorum.
Dünyalar güzeli @Demet im benim.
Çok çok öpüldün.![]()
Senle özel olsunVücüt çorabı sevmeyen varmı![]()
Hayatım benim yakın zaman için seninle görüşmek planım var. Zaten seninle bugün görüşürüz detayları. Çok sabırsızlanıyorum seni görmek için canım.Ay canım benim bu güzel yorumun için çok teşekkür ederim ben de seni çok özledim umarım arayı çok açmadan tekrardan görüşürüz seni çok öpüyorum![]()
Ay yerim seni ya özlemiştim zaten seni,Hayatım benim yakın zaman için seninle görüşmek planım var. Zaten seninle bugün görüşürüz detayları. Çok sabırsızlanıyorum seni görmek için canım.![]()
![]()
![]()
@Demet
Asıl ben seni yerim baldan tatlı @DemetAy yerim seni ya özlemiştim zaten seni,![]()