• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • Yağmur Damlası
  • Yağmur Damlası | Referanslarım
  • Hey daha daha nasılsınız?🔥 diye...
  • Hey daha daha nasılsınız?🔥 diye başlayan sabaha kadar yanan bir ateş yaktık:)

Durum
    Sosyal Coin
    2,951
    Afet-i devran beni benden alan @Yağmur damlası Hanımın ağzından çıkan sözlerle başlayayım: ee daha daha nasılsınız?
    Bir müzik cümlesidir diyip geçmeyin o ritmi hissedip, kavradın mı vayy senin halinee. Ver elini cennet kapıları.
    Dün uzun bir yolculuktan önce kendisine yazdım gayet tatlı bir şekilde program oluşturduk otele varıp bekleme moduna geçtim. Bekle babam bekle 20 dakika oldu 1 saat benim gözümde. Neyse kapı çalındı içeriye çıtı pıtı ama içinde yanan bir ateşle girdi. Bir hava esildi tamamdır dedim bu gece hiç bitmeyecek. Tam laf ağzımdaydı ki kaynaşmalar başladı. Fikirler de uyuşunca bam teline değsin dedik. Zaman o kadar harika o kadar tatlı ilerliyordu ki bu güzellikten bir an gözlerimi alamadım. Gözlerim, ellerim, bütün hücrelerim olabildiğince kendisine hapsolmuştu. İlk aşamaya geçtik ama ne geçtik duvarların dili olsa da o ateşli anları o sevismenin hazzını dile getirse. Bence bu öyle bir haz ki yeryüzündeki sadece kaç kişiyle yakalarsın işte ben bu güzellikle yakaladım. Kadın bir enstrüman notalarına dokunmasına bilsen ne güzellikler dinlersin. Ben dokundum güzellikler her yanımı sardı. Ateşi başımı aldı gitti. 2 saat diye anlattığımız görüşmenin sınırı olmayacaktı. Bu kadınla öyle yaşadık ki içimden tanrı iyi ki var iyi ki bu kadını yaratmış dedim.
    Her şey için sonsuz teşekkürler güzel kadın. Bu ilkti sonsuzluğu olacak. Sen anladın😘🔥

Durum
    Sosyal Coin
    9,702
    Yağmur hanım banlanmış sanırım.Niye öyle oldu ki ?

Beğenenler:
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • Yağmur Damlası
  • Yağmur Damlası | Referanslarım
  • Hey daha daha nasılsınız?🔥 diye...
  • 27,831
    Üyeler
    38,847
    Konular
    174,781