Nötr Görüşme İdare eder

Nötr Görüşme referansıdır.
Durum
Sosyal Coin
7,408
Alya ile salı günü 5 saatlik anlaştık, enerjimiz uyuşmadığı için 3. Saatte sonlandırdım

Oral konusunda vasat üstü diyebilirim ama çabalıyor.

Erkek halimle full lazerliyim, karşıdanda temiz vücut beklerdim

Sulandığında koku aldım, sonlandırmamda etkendi. (Kendisine de söyledim, ben almadım dedi. Bence doktora görünmesinde fayda var)

Tecrübesiz olmama, beklentiyi çok düşük tutmama rağmen nötr görüşme oldu.

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
Alya ile salı günü 5 saatlik anlaştık, enerjimiz uyuşmadığı için 3. Saatte sonlandırdım

Sulandığında koku aldım, sonlandırmamda etkendi. (Kendisine de söyledim, ben almadım dedi. Bence doktora görünmesinde fayda var)

Tecrübesiz olmama, beklentiyi çok düşük tutmama rağmen nötr görüşme oldu.

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
25,571
Koku varsa iptale bağlarız dediğin gibi full temiz gidiyoruz full temiz beklenti oluyor ama bazen buna denk gelemiyoruz açıklamada temizlik önemli deniyor ama kıl insanı soğutabiliyor

Beğenenler:
  • Beğen
  • Şaşırdım
Tepkiler: tombalak, bywalker ve MoreAreThe
Durum
Sosyal Coin
35,402
Bu kısım hariç geri kalan olumsuzluklar için daha önce aynı partnere açılan konuda cevabını vermişsin zaten.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-01-31-16-25-45-786_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2025-01-31-16-25-45-786_com.android.chrome-edit.jpg
    94 KB · Görüntüleme: 0
Durum
Sosyal Coin
7,408
Bu kısım hariç geri kalan olumsuzluklar için daha önce aynı partnere açılan konuda cevabını vermişsin zaten.
Konu sahibi tecrübeli arkadaştı onun beklentisi farklı, tecrübesiz benim farklı. Sonda da belirttim, bu yüzden nötr.

Kıl tüy de hariç olmalıydı

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
26,402
Tanıtım Konusu Referansları
merhaba canım

ilk olarak oral konusuna değinmek istiyorum
penisinde çatlaklar vardı ve bunun için krem sürmüştün, bunu fark ettim ama bi şey demek istemedim oral yapmaya devam ettim fakat ne olduğunu bilmediğim bi kremi yaladım bu çok rahatsız ediciydi ve ne yaparsam yapayım bi türlü kayganlaşmadı çünkü çok fazla çatlak ve kuruluk vardı. orala duşta devam etmek istedin geçtik, boşalmadan önce söylemen için cim yapmıyorum diye önden bilgilendirdim. Ama sen yüzüme ve vücuduma (cif cob ekstra servislerimde) boşladın bana söylemeden. fışkırmıştır dedim bilerek yapmamışsındır diye düşündüm buna da bi şey demedim. ilk seansta yatak kirlenmesin diye duşta devam etmek istemiştin. Yani bu kadar çok fışkırarak boşaldığını bildiğini anlıyorum burda. beni bu konuda bilgilendirmen gerekiyordu.
vücudumun neden kirli olduğunu söylediğinizi anlamadım çünkü bana temizlikle ilgili bi problem yoktu dediniz.
IMG 20250202 004508

işiniz çıktığı için iptal edince sıkıntılı bi iş mi diye merak ettim seni bu yüzden yazmıştım.
2. seansta ilişkiye girdik ve bunun öncesinde ben 3 kere duşa girdim. 1. seans öncesi ve 1. seans sonunda iki kere duşa girdim her yerime boşaldığınız için. En ufak bi problemde doktora giden biriyim. Bütün test sonuçlarımı daha önceden de söylediğim gibi paylaşabilirim isteyenle. Başka biriyle daha vajina kokması sebebiyle sorun yaşadığını anlatmıştın. Burnun kokuya hassas olabilir. Kadın vajinasının kendine has ekşi bi kokusu vardır. Oranın gül bahçesi gibi kokması beklenmemeli.
görüşmeyi koku yüzünden değil işin çıktığı için iptal ettiğini söylemiştin burda farklı söylüyorsunuz.
Enerjimizin uyuşmadığı konusunda sana katılıyorum. Çünkü ilk geldiğim andan beri benimle konuşmak yerine telefonunla ilgilendin. kaydırarak videolar izliyordun ben konuşurken bile. bi yerden sonra kendi kendime konuşmaya başladım. ben konuşmayan biriyim dediğin için de seni çok sıkmak istemedim.

ayrıca açıkçası ilişki sırasında harikasın diyip çok zevk aldığını belirttiğin halde nötr görüşme yazmanı beklemiyordum.

Durum
Sosyal Coin
10,423
Vay arkadaş hem hanımefendinin üstüne boşal hem de olayı anlatırken bunu belirtme. Buna nedir biliyorum da burada yazmayayım. Bu tip insanlardan her zaman korkmuşumdur. Allah herkesi bunların şerrinden korusun.

Bence bu arkadaşı tüm pembeler yasaklansın.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: MoreAreThe ve Alya Demirel
Durum
Sosyal Coin
4,167
Hanımefendinin verdiği bilgiler olmasaydı tam olarak aydınlanamazdım, ekstra hizmetleri normalleştirerek alınan hizmet sonrası nötr yazılması hoş olmamış, ki kontrolden çıkan itfaiye hortumu misali bir durumu alttan alan bir pembişin nötr yazması daha mantıklı olurdu.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: MoreAreThe ve Alya Demirel
Durum
Sosyal Coin
37,546
Alya Hanım ,dikkatimi çeken, cevap verirken her zaman kibar ve saygılısınız , üslubunuz için tebrik ederim,bu güzide platforma yakışan bir tavır.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: kingcrimson
Durum
Sosyal Coin
6,456
Kusura bakmayın da kişiliksiz ve terbiyesizce yorum olmuş hanımefendi olanlara rağmen hiç bir şekilde üslübunu bozmamış mesajları açıkça dile getirmiş haksız bir şekide karalama olmuş kendisine özür dilemek gerekiyor aksi takdirde bu konuyu açan kişinin üyeliğinin iptal edilmesi gerekmektedir. @Alya Demirel

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Alya Demirel
Durum
Sosyal Coin
26,402
Alya Hanım ,dikkatimi çeken, cevap verirken her zaman kibar ve saygılısınız , üslubunuz için tebrik ederim,bu güzide platforma yakışan bir tavır.
Teşekkür ederim canım
bence ne olursa olsun belli bi seviyenin altına inilmemeli. Kötü bi durumlar yaşanabilir çok normal ama o anki duygulara yenik düşüp saygı sınırlarının geçilmemesi gerektiğini düşünüyorum.

Durum
Sosyal Coin
26,402
Ne kadar çağdaş ve medeni bir cevap verilmiş @Alya Demirel hanım tarafından, bravo gerçekten.

Nötr/Olumsuz bir referans, işte böyle olumluya çevrilir. Kötü üslup, iyi sözün katlidir derler, burada da tam tersi bir durum söz konusu.

Olumsuzluk vardır, yoktur, geçtim ben oraları. Medeni tartışmaları özlemişim :)
Teşekkür ederimm canım 🥰

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Şvanştayger
Durum
Sosyal Coin
7,408
merhaba canım

ilk olarak oral konusuna değinmek istiyorum
penisinde çatlaklar vardı ve bunun için krem sürmüştün, bunu fark ettim ama bi şey demek istemedim oral yapmaya devam ettim fakat ne olduğunu bilmediğim bi kremi yaladım bu çok rahatsız ediciydi ve ne yaparsam yapayım bi türlü kayganlaşmadı çünkü çok fazla çatlak ve kuruluk vardı. orala duşta devam etmek istedin geçtik, boşalmadan önce söylemen için cim yapmıyorum diye önden bilgilendirdim. Ama sen yüzüme ve vücuduma (cif cob ekstra servislerimde) boşladın bana söylemeden. fışkırmıştır dedim bilerek yapmamışsındır diye düşündüm buna da bi şey demedim. ilk seansta yatak kirlenmesin diye duşta devam etmek istemiştin. Yani bu kadar çok fışkırarak boşaldığını bildiğini anlıyorum burda. beni bu konuda bilgilendirmen gerekiyordu.

vücudumun neden kirli olduğunu söylediğinizi anlamadım çünkü bana temizlikle ilgili bi problem yoktu dediniz.
Ekli dosyayı görüntüle 31597

işiniz çıktığı için iptal edince sıkıntılı bi iş mi diye merak ettim seni bu yüzden yazmıştım.

2. seansta ilişkiye girdik ve bunun öncesinde ben 3 kere duşa girdim. 1. seans öncesi ve 1. seans sonunda iki kere duşa girdim her yerime boşaldığınız için. En ufak bi problemde doktora giden biriyim. Bütün test sonuçlarımı daha önceden de söylediğim gibi paylaşabilirim isteyenle. Başka biriyle daha vajina kokması sebebiyle sorun yaşadığını anlatmıştın. Burnun kokuya hassas olabilir. Kadın vajinasının kendine has ekşi bi kokusu vardır. Oranın gül bahçesi gibi kokması beklenmemeli.
görüşmeyi koku yüzünden değil işin çıktığı için iptal ettiğini söylemiştin burda farklı söylüyorsunuz.

Enerjimizin uyuşmadığı konusunda sana katılıyorum. Çünkü ilk geldiğim andan beri benimle konuşmak yerine telefonunla ilgilendin. kaydırarak videolar izliyordun ben konuşurken bile. bi yerden sonra kendi kendime konuşmaya başladım. ben konuşmayan biriyim dediğin için de seni çok sıkmak istemedim.

ayrıca açıkçası ilişki sırasında harikasın diyip çok zevk aldığını belirttiğin halde nötr görüşme yazmanı beklemiyordum.
Krem tadı geliyorsa neden yıkamamı söylemedin, ben sürdüğümü unuttum senden şikayet gelmeyince sürmediğime emin oldum.

Temizlik konusu kıl olarak, yıkanma değil.

İşim çıktı ama erteleyebilirdim, kokudan ötürü bahane olmuş oldu. Kadın vajinasının kokusuna hakimim, ekşimsi kokmuyordu yoğun ağır bir kokuydu (50 cm mesafeden duydum). Kan testi ile çıkmaz bu, vajina sıvından çıkar, kültürü laboratuvarda test ediyorlar. Daha önce haklı çıktığım bir konu tavsiye ederim dinlemeni.

Boşalma konusuna gelince, ben zaten geliyorum dedim ve sen yana çekildin doğru düzgün tutmadığın için yan çenene sıçradı buna cif cob demen kötü olmuş. Hayır geliyorum dememi duymadığını varsayarsak neden yana çekildin, demeseydim tam anlamıyla cif olacaktı o zaman haklı olacaktın. Kaza sonrası üstelik sordum geliyorum dedim, benlik sorun var mı diye cevap vermedin. Extrayı free yapma derdinde olacak karakterde değilim.

Beğenenler:
27,889
Üyeler
38,913
Konular
174,965
Yeni Üye