Hakkımda
-Merhaba ben İLBİGE 25 yaşındayım. İstanbul Anadolu yakasında yaşıyorum.160 boyunda 50 kiloyum, İstanbul Kartal'da oturuyorum.
-İstanbul da her semte gelebilirim. Sadece otel yada suit'te görüşüyorum. Evde görüşme yapmıyorum, ısrar etmeyin lütfen.
- Yönlendirilmeyi seviyorum, slave bir tarzım var, tecavüz fantezisi vs seviyorum

ANAL YAPMIYORUM
- Kondom şartım vardır. Tiksindiğim bir şey yoktur, şartlarınıza her şekilde ayak uydurabilirim, kondomsuz oral seks yapıyorum.
-Vücuduma boşalmanız serbest, yüz ve ağza boşalma(+500), Hardseks çok seviyorum, vibratörümü getirebilirim, öpüşme serbest
- Konfirmasyon, ön ödeme ve canlı konum bilgisini göndermediğiniz sürece yola çıkmıyorum. Taksi ile gelip gidiyorum.
-ÜCRETLERİM-
(ön ödeme alıyorum)
2 saat 4.000 TL (2 seans) - Extra 1 seans = 500 tl
3 saat 5.000 TL (4 seans)
5 saat 10.000 TL (sınırsız seans)
Anadolu Yakası Taksi Ücretim - 600 TL
Avrupa yakası görüşmelerimde en az 3 saatlik görüşme kabul ediyorum, taksi ücreti olarak 1000 tl rica ediyorum. Görüşme ücretinin yarısını, taksi ücretinin tamamın ise ön ödeme olarak kabul alıyorum.
-Extra Ücretli Servislerim-
- Yutma , CIM (Ağza Boşalma) = 500 tl
- Deepthroat = 500 tl
- Extra 1 seans = 500 tl
-ŞEHİRDIŞI GÖRÜŞME ÜCRETİM-
(ön ödeme alıyorum)
-Şehirdışı görüşmelerim hakkında bilgi almak isteyenleri bilgilendirmek istiyorum. Ben uçağa binemediğim için maalesef otobüs, tren, ido ulaşım araçları ile gidebileceğim şehirleri tercih ediyorum. Bursa, Ankara, Eskişehir vb gibi.
-Ücret konusunda şöyle ki yolculuk uzun sürdüğü için bir gün önceden gelip otel ayarlamam gerekiyor, indikten sonra da taksi kullanmam gerekiyor. Bu açıdan da extra olarak saatlik ücretime eklemem gerekiyor

Ön ödeme kesinlikle alıyorum. Referans şartım da vardır iki taraflı güven açısından her zaman olması gerektiğini düşünüyorum.
4 saat - 15.000 TL + Yol masrafı - + Taksi ücreti
6 saat - 18.000 TL + Yol masrafı - + Taksi ücreti
Görüşme ücretinin yarısını, taksi ve yol masrafının ise tamamını ön ödeme şeklinde rica ediyorum, teşekkürler
Whatsapp:
Whatsapp hızlı iletişim için linke tıklayınız.!!
+1 (216) 264-0946
Ekli dosyayı görüntüle 4497
Twitter:
Twitter hızlı iletişim için linke tıklayınız.!!
https://twitter.com/ilbige528
.
Referanslarım:
Ekli dosyayı görüntüle 5366
Diğer fotoğraflarım için:
Ekli dosyayı görüntüle 5367