İlbige kesinlikle kendini teslim eden hiç bir şeye hayır demeyen ultra hardcore tarzı çok çekici ama işte sadece otel de görüşüyor ne yazık ki...
Beğenenler:
Zevklerimiz bu kadar uyarBirisi ile görüştüm, diğeri ile kısmetse yakında görüşeceğim
![]()
Bu platform da olmayan ve Twitter odalarında buradaki kadınlara hakaret eden ve adminlere yani site sahiplerine falan hakaret eden bir kadının burada isminin geçmesini yasaklanmasını istiyorum xde eylem Bu kadının bu platformda isminin geçmesini istemiyorum şahsi bir problemim yoktur fakat gün geceki Twitter odasında buradaki kadınlara yeterince hakaret etmiştir ve platformada lütfenyapsın yapmasın farketmez @Yeşim Sezen bende seni özledim gel dese uçarım
Ama kampanya dahilinde kime gitmek isterim forumda yok ama x de eylem var o olabilirdi![]()
Çok düşünmeye gerek yok hocam,Çok düşündüm cevap yazıp yazmamayı ama bir miktar içinizi rahatlatmak İçin kısa bir cevap yazmanın gerekli olduğunu düşündüm. En son haber aldığımda 3 ay önce kadar evlenecekti ve gayet mutluydu.
Onu görünce daha fazla ümidi kesiliyor insanınKampanyayı geçtim zam yapmasalar iyiydi![]()
Tüm hayaller gerçektir, önce hayal edersin sonra gerçek olur.. Wyh not tatlımKampanyayı bilmem ama imkan olsa @AÇELYA HANIM der susarımşöyle 2_3 saat değil 1 ay tatil yapsak beraber ahhh ahhh bak hayallere daldım
![]()