Onaylı Referans İncilay’la Tanışma

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
2,930
Nihayet @İNCİLAY ile tanışma fırsatı yakaladım. Bana bu kadar yakında olan bu güzellikle neden daha önce tanışmadığımın pişmanlığını yaşayarak bu yorumu sıcağı sıcağına yazıyorum:)

Hem güzelliği, hem tatlılığıyla fotoğraflarda görünenin çok daha ötesinde…

En başta iletişimi dahil olmak üzere, sohbeti, özel anlarda sunduğu deneyim ve gösterdiği özen ile uçtan uca kaliteli birkaç saat yaşattı.

Çok teşekkürler sevgili @İNCİLAY.
Seninle sohbet etmek çok keyifliydi. Umarım bir dahaki görüşmemize kadar ikimiz de çok daha farklı ülkeler gezip, yine birbirimize güzel seyahat anılarımızı anlatıyor oluruz.

Tekrar görüşmek üzere

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,198
Nihayet @İNCİLAY ile tanışma fırsatı yakaladım. Bana bu kadar yakında olan bu güzellikle neden daha önce tanışmadığımın pişmanlığını yaşayarak bu yorumu sıcağı sıcağına yazıyorum:)

En başta iletişimi dahil olmak üzere, sohbeti, özel anlarda sunduğu deneyim ve gösterdiği özen ile uçtan uca kaliteli birkaç saat yaşattı.

Seninle sohbet etmek çok keyifliydi. Umarım bir dahaki görüşmemize kadar ikimiz de çok daha farklı ülkeler gezip, yine birbirimize güzel seyahat anılarımızı anlatıyor oluruz.

Tekrar görüşmek üzere

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
14,310
Abi geç bile kalmışın..Bana öyle ters ki ulaşım için baya yol katettim senin yakınında😀

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: bigchef
Durum
Sosyal Coin
10,055
Tanıtım Konusu Referansları

Tekrar görüşmek üzere
Bu güzel yazı için çok teşekkür ederim bitanem yakınlarımda olman şahane birlikte şahane bir program yaptık geldiğin için ce seni tanıdığım için çok mutlu oldum tekrar aşk yapmak üzere öpüyorum seni bitanem 🌸💕💐❤️😘

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: bigchef
27,891
Üyeler
38,916
Konular
174,980
Yeni Üye