• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Genel Sohbet
  • İnsan yaşadıkça yaşı düşer mi?

Durum
    Sosyal Coin
    184
    Maalesef böyle bir konu açmak istemezdim.Ama biz mavişler de insanız. Dört beş yıldır diğer formda ve burada takip ettiğim ve dört beş yıl önce 30 yaşında gözüken partner,yakın dönemde kullandığı ismini değilmiş ve yaşı 28 yazmış.dört beş yıl önce 30 yazan kişi en iyi ihtimalle 34 35 olmalı şimdi.ama bu pembiş 28 e gerilemiş.artık güncel yaşı sormak lazım.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Trakyalıgunes
    Durum
    Sosyal Coin
    184
    Maalesef böyle bir konu açmak istemezdim.Ama biz mavişler de insanız. Dört beş yıldır diğer formda ve burada takip ettiğim ve dört beş yıl önce 30 yaşında gözüken partner,yakın dönemde kullandığı ismini değilmiş ve yaşı 28 yazmış.dört beş yıl önce 30 yazan kişi en iyi ihtimalle 34 35 olmalı şimdi.ama bu pembiş 28 e gerilemiş.artık güncel yaşı sormak lazım.
    Şimdi farkettim,banlanmış bahsettiğim pembiş

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    59,239
    Benim de merak ettiğim, üye olduktan 7 dakika sonra neden böyle dakika bir gol bir konu açma ihtiyacı duyduğun? Eski üyelikle ip çakışmasını da söylemiyorum, nasıl olsa ona bahane çok. Neyin peşindesiniz bi anlasam :unsure:

Durum
    Sosyal Coin
    11,548
    Kaç gösteriyorsa yaşı odur yok estetikmiş yok gerçek yaşı ismi değilmiş ne boş konular

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    8,710
    Benim de merak ettiğim, üye olduktan 7 dakika sonra neden böyle dakika bir gol bir konu açma ihtiyacı duyduğun? Eski üyelikle ip çakışmasını da söylemiyorum, nasıl olsa ona bahane çok. Neyin peşindesiniz bi anlasam :unsure:
    Herkesten kaçsa senden kaçamaz formun emniyet sibobu maşşallah 😁 tüh tüühh tüh 🧿 🧿 🧿 41 kere ; gerçi 41 ‘i geçtinde 😜🤪😛

Beğenenler:
    • Haha
    Tepkiler: Hawkeye
    Durum
    Sosyal Coin
    7,165
    Dostum yaşa bakma fotolara bak ona göre anlarsın zaten

Beğenenler:
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Genel Sohbet