Olumlu Görüşme Irmakla ateşli 2 saat

Olumlu görüşme referansıdır.
Durum
Sosyal Coin
8,975
Selamlar değerli dostlar bugün Irmakla 2 saatlik program yaptık güzel bir pazar gününü değerlendirmek adına güzel de oldu. Sakin akan bir trafikten sonra konuma ulaştım ve yönlendirmelerle Irmağın güzel dairesine ulaştım bir de ne göreyim cazibeli fit her şeyiyle 10/10 bir kadın karşıladı beni güzel korkusuyla ve enerjisiyle zaten orada bulutların üstündeydim. Güzel sohbet muhabbet atıştırmalık derken ikramlığa hizmete boğdu beni çok güzel karşıladı enerji frekans uyumumuz muhteşemdi teşekkür ederim canım tekrardan. Güzel geçen 2 saatlik programımızı tamamladık ve artık veda vaktiydi zor olsa da Irmakla ayrıldık ben yoluma devam ettim her şey için teşekkür ediyorum Irmakcım 🥰🥰🪽🪽😻😻
@Lady Irmak

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
Selamlar değerli dostlar bugün Irmakla 2 saatlik program yaptık güzel bir pazar gününü değerlendirmek adına güzel de oldu. Sakin akan bir trafikten sonra konuma ulaştım ve yönlendirmelerle Irmağın güzel dairesine ulaştım bir de ne göreyim cazibeli fit her şeyiyle 10/10 bir kadın karşıladı beni güzel korkusuyla ve enerjisiyle zaten orada bulutların üstündeydim. Güzel sohbet muhabbet atıştırmalık derken ikramlığa hizmete boğdu beni çok güzel karşıladı enerji frekans uyumumuz muhteşemdi teşekkür ederim canım tekrardan. Güzel geçen 2 saatlik programımızı tamamladık ve artık veda vaktiydi zor olsa da Irmakla ayrıldık ben yoluma devam ettim her şey için teşekkür ediyorum Irmakcım 🥰🥰🪽🪽😻😻
@Lady Irmak

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
91,213
@Lady Irmak
Paylaşım için teşekkürler

Beğenenler:
27,833
Üyeler
38,850
Konular
174,769
Yeni Üye