• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • MASÖZ / MASAJ
  • İstanbul Masaj
  • İstanbul Anadolu Yakası Masaj/Spa Salonu veya Masöz Önerileri
  • Bilgilendirme İstanbul Anadolu Yakası Masaj/Spa Salonu veya Masöz Önerileri

Forum ve Zamparalık hakkında bilgilendirme konuları
    Durum
    Sosyal Coin
    8,322
    The Bostancı Hote spa hakkında bilginiz var mı ? Ekstralar var mı ?

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    8,287
    bugün kartal mona l.za (i) spayı denedim klasik 1500. Resepsiyonda ki kız çok sempatik birisi yardımcı oluyor.
    Masözlerin hepsi taylandlıymış. bana gelenin adı l.ya (İ) masaj bence iyi türkçe sıfır, kız elinden geleni yapıyor ama bana hiç hitap etmedi fizik olarak o yüzden ekstra almadım. girerken iki tane güzel kız gördüm onlar için gidebilirim.
    Bu arada kartal l.op (o) spa 3000 olmuş benim bu cıvarda ki en sevdiğim spaydı maalesef çok pahalı.
    Ayrıca yine yakında ki K. Kuleyi zaten kesinlikle tavsiye etmiyorum malum kız artık tahammül edilecek gibi değildi en son gittiğimde diğer kızlarda ondan etkilenmiş ayrı triplerde.

Durum
    Sosyal Coin
    5,936
    Kurtköyde havalimanı kavşağındaki a..tis avm de google dan aratınca avm nin ismiyle çıkan ama aslında tabelası farklı olan bir masaj salonu…girişte banko kısmında zile bastım ve karşıdan çıtı pıtı kıvırcık mini etekli bol göğüs dekolteli bir güzel geldi.kasada yardımcı oldu.17 mavilikle klasik masajı talep ettim.benim bahşişim yok mu diye sordu ve tabiki dedim bahşişi bıraktım.masaja umarım siz gelirsiniz dedim.merak etmeyin benden güzeli gelecek dedi.odaya geçtim ve gerçekten bir hatun geldi fena.genç güzel arnavut göçmeni bir kız.masaj orta kalite.ama başta sordu rahatlama ister misin ona göre vaktimi ayarlayayım..elle 10 mavilik bj 25 mavilik istedi.maalesef pazarlık kabul etmedi ve ben elle razı oldum.güzel kız motorcu geçmişi varmış.tam motorcu poposu var.ayarında kalın bacaklar.hafif dudak dolgusu.masaj sonunda güzel bir rahatlama.dahası telefonunu aldım ve izin gününde evinde misafir olmamı kabul etti.adı g.z.mdi. Son dönemde masaj ücretlerini bilmiyorum ama karşılaştığımız masörlerden çok üstte bir vücut.dokunmak serbestti.sonunda kese köpük de yaptı,oh misss.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Yousuffer ve sanal
    Durum
    Sosyal Coin
    16,507
    değişik deneyim olmuş ama uçuk fiyata en ala manken gelse değmez bence

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    7,165
    Abi şu konuyu kapatın ya masaj sitesi mi yoksa esc sitesi mi belli değil