Aman hocam dikkat derimX'te ;
hnazli
suzii2834
caaglannur
erasmusbaby,
devrimlisaatler
derenderenistan
Bilgi var mı
Beğenenler:
Aman hocam dikkat derimX'te ;
hnazli
suzii2834
caaglannur
erasmusbaby,
devrimlisaatler
derenderenistan
Bilgi var mı
Size de aman dikkat demek isterim.Merhaba beyler,
X te ;
Sevgiseli3447
Fatouysall
Derenderenistan
Caaglannur
Sizingozdeniz96
Ve tabiki de rengin_aslann ( en çok merak ettiğim )
Keşke forumda olsalardı ama maalesef yoklar. Bilgisi olan görüşen var mı acaba
+1 Gizem hanım, çok hoş bir kadındır net. Sohbet, muhabbet ve ortamın hakkını net şekilde verir.Selamlar
Gizem ile görüştüm. Resimler gerçek, kendisi çok hoş bir bayan. Fiziği çok güzel. Sohbeti, muhabbeti, iletişimi çok keyif aldım.
Tavsiye ederim.
Gizem hanım ile görüştük. Çok hoş biri. Son derece bakımlı, muhabbeti güzel ve gayet doğal davranışlı. Ne çok soğuk ne de çok cıvık.Herkese merhaba, İzmir, Antalya ve Ankara gibi şehirlerde olan " tavsiye ve öneriler " konusunun artık İstanbul içinde olması gerektiğini düşündüm. Böylelikle her bir merak edilen partner için yeni konu açılmasına gerek kalmaz ve konu fazlalılığın önüne geçilerek düzenli bir şekilde tüm merak edilen partnerler tek bir konu altında konuşulur ve bilgi paylaşımı yapılır. Başta X ve Instagram olmak üzere yeni keşfedilen partnerlerden foruma katılanlarda olabilir.
İlk olarak ben başlıyorum :
X hesabı istanbulgizem5 olan bayan ile görüşen veya bilgisi olan kişiler güncel yorum paylaşırsa sevinirim
X teki iki profilde sahte fotoğraf kullanıyor. Büyük ihtimalle aynı kişinin hesabı. Fotoğraf edit şekilleri aynı.X'te nurr0334 ve Peliiin34 bilgi var mı
Ben görüştümHerkese merhaba, İzmir, Antalya ve Ankara gibi şehirlerde olan " tavsiye ve öneriler " konusunun artık İstanbul içinde olması gerektiğini düşündüm. Böylelikle her bir merak edilen partner için yeni konu açılmasına gerek kalmaz ve konu fazlalılığın önüne geçilerek düzenli bir şekilde tüm merak edilen partnerler tek bir konu altında konuşulur ve bilgi paylaşımı yapılır. Başta X ve Instagram olmak üzere yeni keşfedilen partnerlerden foruma katılanlarda olabilir.
X hesabı istanbulgizem5 olan bayan ile görüşen veya bilgisi olan kişiler güncel yorum paylaşırsa sevinirim
Reel gibi duruyor ama görüşmedim. Görüşen biri varsa yazabilir mi ?X'te gamzelikiz_34 bilgi var mı
Suzi konusunda iyi durumlarımı yok ön ödemeye dikkat derim sonra üzülmeyinX'te ;
hnazli
suzii2834
caaglannur
erasmusbaby,
devrimlisaatler
derenderenistan
Bilgi var mı
Arkadaşlar Rengin Aslan fake birisi , kendisile yazıştım ve görüşme için plan yaptık ama son aanda farketim ki başkasının fotolarını kullanıyorMerhaba, evet benimde sürekli önüme çıkıyor X te. Ayrıca onun bir arkadaşı daha var. Rengin Aslan diye. İkisi de gayet iyi görünüyor.
Birkaç kez görüştüm kendisi ile, Gizem gamzeli, çok güzel fıstık gibi bir hatun, hiçbir konuda sıkıntı çekmedim ben, sevgilim gibi hissettirdi mutlu ayrıldım her görüşmemden.Herkese merhaba, İzmir, Antalya ve Ankara gibi şehirlerde olan " tavsiye ve öneriler " konusunun artık İstanbul içinde olması gerektiğini düşündüm. Böylelikle her bir merak edilen partner için yeni konu açılmasına gerek kalmaz ve konu fazlalılığın önüne geçilerek düzenli bir şekilde tüm merak edilen partnerler tek bir konu altında konuşulur ve bilgi paylaşımı yapılır. Başta X ve Instagram olmak üzere yeni keşfedilen partnerlerden foruma katılanlarda olabilir.