İstanbul Tavsiye ve Öneriler

Durum
Sosyal Coin
7,927
Merhaba beyler,
X te ;
Sevgiseli3447
Fatouysall
Derenderenistan
Caaglannur
Sizingozdeniz96

Ve tabiki de rengin_aslann ( en çok merak ettiğim )

Keşke forumda olsalardı ama maalesef yoklar. Bilgisi olan görüşen var mı acaba
Size de aman dikkat demek isterim.

Sadece Rengin hanım hariç, ben görüşmedim ama Rengin hanımın arkadaşı ile tanışma fırsatım olmuştu, Gizem hanım, gayet başarılı, fotolardaki ile birebir ve çok hanımefendi bir kişiliktir. Dolayısıyla Rengin hanımda gerçek profil bilgilerini paylaşıyor X'te

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
5,243
Herkese merhaba, İzmir, Antalya ve Ankara gibi şehirlerde olan " tavsiye ve öneriler " konusunun artık İstanbul içinde olması gerektiğini düşündüm. Böylelikle her bir merak edilen partner için yeni konu açılmasına gerek kalmaz ve konu fazlalılığın önüne geçilerek düzenli bir şekilde tüm merak edilen partnerler tek bir konu altında konuşulur ve bilgi paylaşımı yapılır. Başta X ve Instagram olmak üzere yeni keşfedilen partnerlerden foruma katılanlarda olabilir.

İlk olarak ben başlıyorum :

X hesabı istanbulgizem5 olan bayan ile görüşen veya bilgisi olan kişiler güncel yorum paylaşırsa sevinirim
Gizem hanım ile görüştük. Çok hoş biri. Son derece bakımlı, muhabbeti güzel ve gayet doğal davranışlı. Ne çok soğuk ne de çok cıvık.
Fotoğrafları gerçek ve güzel yüzü var.
İlk fırsatta program yap.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: cleverhandsome
Durum
Sosyal Coin
11,414
Herkese merhaba, İzmir, Antalya ve Ankara gibi şehirlerde olan " tavsiye ve öneriler " konusunun artık İstanbul içinde olması gerektiğini düşündüm. Böylelikle her bir merak edilen partner için yeni konu açılmasına gerek kalmaz ve konu fazlalılığın önüne geçilerek düzenli bir şekilde tüm merak edilen partnerler tek bir konu altında konuşulur ve bilgi paylaşımı yapılır. Başta X ve Instagram olmak üzere yeni keşfedilen partnerlerden foruma katılanlarda olabilir.

X hesabı istanbulgizem5 olan bayan ile görüşen veya bilgisi olan kişiler güncel yorum paylaşırsa sevinirim
Ben görüştüm

Beğenenler:

key

Durum
Sosyal Coin
1,366
Arkadaslar x te @fairyfreak333 ile görüşen taniyan varmi çok hoşuma gidiyor fizik yapisi

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
7,175
İnsta İamdoatas görüşen var mı veya hakkımda bir bilgi

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
14,920
Merhaba, evet benimde sürekli önüme çıkıyor X te. Ayrıca onun bir arkadaşı daha var. Rengin Aslan diye. İkisi de gayet iyi görünüyor.
Arkadaşlar Rengin Aslan fake birisi , kendisile yazıştım ve görüşme için plan yaptık ama son aanda farketim ki başkasının fotolarını kullanıyor

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
14,650

Birkaç kez görüştüm kendisi ile, Gizem gamzeli, çok güzel fıstık gibi bir hatun, hiçbir konuda sıkıntı çekmedim ben, sevgilim gibi hissettirdi mutlu ayrıldım her görüşmemden.

Beğenenler:
27,833
Üyeler
38,855
Konular
174,821
Yeni Üye