İstanbul Tavsiye ve Öneriler

Durum
Sosyal Coin
34,847
Herkese merhaba, İzmir, Antalya ve Ankara gibi şehirlerde olan " tavsiye ve öneriler " konusunun artık İstanbul içinde olması gerektiğini düşündüm. Böylelikle her bir merak edilen partner için yeni konu açılmasına gerek kalmaz ve konu fazlalılığın önüne geçilerek düzenli bir şekilde tüm merak edilen partnerler tek bir konu altında konuşulur ve bilgi paylaşımı yapılır. Başta X ve Instagram olmak üzere yeni keşfedilen partnerlerden foruma katılanlarda olabilir.

İlk olarak ben başlıyorum :

X hesabı istanbulgizem5 olan bayan ile görüşen veya bilgisi olan kişiler güncel yorum paylaşırsa sevinirim

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
40,089
Herkese merhaba, İzmir, Antalya ve Ankara gibi şehirlerde olan " tavsiye ve öneriler " konusunun artık İstanbul içinde olması gerektiğini düşündüm. Böylelikle her bir merak edilen partner için yeni konu açılmasına gerek kalmaz ve konu fazlalılığın önüne geçilerek düzenli bir şekilde tüm merak edilen partnerler tek bir konu altında konuşulur ve bilgi paylaşımı yapılır. Başta X ve Instagram olmak üzere yeni keşfedilen partnerlerden foruma katılanlarda olabilir.

X hesabı istanbulgizem5 olan bayan ile görüşen veya bilgisi olan kişiler güncel yorum paylaşırsa sevinirim
Merhaba, evet benimde sürekli önüme çıkıyor X te. Ayrıca onun bir arkadaşı daha var. Rengin Aslan diye. İkisi de gayet iyi görünüyor.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
34,847
Merhaba, evet benimde sürekli önüme çıkıyor X te. Ayrıca onun bir arkadaşı daha var. Rengin Aslan diye. İkisi de gayet iyi görünüyor.
Çok seksi bir bayana benziyor nedense, paylaşımları etkileyici geliyor bana bayağı, genç olmasına ek olarak vücut orantısıda etkili olabilir bu algıda, yüzüde güzel sanırım öyle bir his aldım, o yüzden merak ediyorum kendisini. İstanbul ziyaretimde eğer olumlu referanslar olursa değerlendirebilirim

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
14,648

Selamlar

Gizem ile görüştüm. Resimler gerçek, kendisi çok hoş bir bayan. Fiziği çok güzel. Sohbeti, muhabbeti, iletişimi çok keyif aldım.
Tavsiye ederim.

Durum
Sosyal Coin
5,712
Merhaba arkadaşlar x de dilaramaltu görüşen biri varmı acaba olumlu olumsuz bilgi verirse sevinirim

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: tombalak
Durum
Sosyal Coin
3,248
Merhaba arkadaşlar x de Zürrem Sultan (@ZurremS) ile görüşen biri var mı acaba olumlu olumsuz bilgi verebilir mi?

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: tombalak
Durum
Sosyal Coin
35,402

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-02-27-23-02-58-588_com.twitter.android-edit.jpg
    Screenshot_2025-02-27-23-02-58-588_com.twitter.android-edit.jpg
    67.1 KB · Görüntüleme: 0
  • Screenshot_2025-02-27-23-02-14-568_com.twitter.android-edit.jpg
    Screenshot_2025-02-27-23-02-14-568_com.twitter.android-edit.jpg
    77.2 KB · Görüntüleme: 0
Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Trakyalıgunes ve Hawkeye
Durum
Sosyal Coin
7,089
Arkadaşlar X'te @artemis_tugce çok hoş biri fakat biraz fake duruyor. Görüşen oldu mu acaba

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
2,607
X'te damlabeylikd bilgisi olan var mı? Göğüsler hoş da, kendisi nasıl görüşen, duyan ?

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
34,847
X'te ;

hnazli
suzii2834
caaglannur
erasmusbaby,
devrimlisaatler
derenderenistan

Bilgi var mı

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
7,175
Merhaba beyler,
X te ;
Sevgiseli3447
Fatouysall
Derenderenistan
Caaglannur
Sizingozdeniz96

Ve tabiki de rengin_aslann ( en çok merak ettiğim )

Keşke forumda olsalardı ama maalesef yoklar. Bilgisi olan görüşen var mı acaba

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
25,521
Bir çoğu için fake diyorlar Erasmusbaby değil ama detay alamadık onla da görüşen yok sanırım

Beğenenler:
27,834
Üyeler
38,850
Konular
174,770
Yeni Üye