İstanbul Zamparalik Turu

Durum
Sosyal Coin
5,383
Selam Romali yurttaslar, guzel hanimefendiler ve beyefendiler,

6 yilin ardindan ilk kez Istanbul’a 4 gunluk bir ziyaretim olacak, gelmisken biraz sefa surmemek olmazdi. Gel gor ki eski zamparalik gunlerimden tanidigim tum hanimlar EYT olmus:)

Yillardir ulkeden ve haliyle de piyasadan uzak kaldigimdan oturu onerilere acigim, gormeden donmemem gereken pembeler varsa onermekten imtina etmeyiniz.

Sevgiler.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: harsena
Durum
Sosyal Coin
19,444
Merhaba Romalı hemşehrim...

Cevabı aynı yere çıkan bir çok konu hala açık durumda, herkes kendi ZEVKİ ve deneyimi doğrultusunda zaten görüşlerini belirtiyor. Sizin zevkiniz nedir?

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
5,383
Merhaba Romalı hemşehrim...

Cevabı aynı yere çıkan bir çok konu hala açık durumda, herkes kendi ZEVKİ ve deneyimi doğrultusunda zaten görüşlerini belirtiyor. Sizin zevkiniz nedir?
Hocam oyle ucuk kacik beklentiler pesindeki absurd talepleri olan biri degilim, maksadim yalnizca aylar sonra gulumseyerek animsayabilecegim zamanlar gecirmek. Tek tek referans okuyabilirim elbette, lakin bir yone 50 adres tarifi almak mi sizi daha rahat goturur hedefinize, yoksa 50 kisinin tek yonu gostermesi mi? Rakamlar farazi elbet, lakin kelamimi anlatabilmisimdir diye umuyorum.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
22,100
Selam Romali yurttaslar, guzel hanimefendiler ve beyefendiler,

6 yilin ardindan ilk kez Istanbul’a 4 gunluk bir ziyaretim olacak, gelmisken biraz sefa surmemek olmazdi. Gel gor ki eski zamparalik gunlerimden tanidigim tum hanimlar EYT olmus:)

Yillardir ulkeden ve haliyle de piyasadan uzak kaldigimdan oturu onerilere acigim, gormeden donmemem gereken pembeler varsa onermekten imtina etmeyiniz.

Sevgiler.
Dostum iyi hoş da senin beklentini nasıl bilsin millet bu genellemeye göre hepsi uyuyor. Milf mi olsun genç mi, slim fit mi balık etli mi, hardcore olsun ekstrası bol mu olsun yoksa yumuşak yumuşak sevişirim mi diyorsu böyle böyle gider. Bence sen kriterine göre istanbuldakilere bi göz at sonra kısa liste oluştur referanslarını oku ondan sonra belki şunların arasında kaldım beklentim bunlar diye ekstra görüş isteyebilirsin bu toplamda 30 dknı almaz yani..

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: house
27,832
Üyeler
38,849
Konular
174,806
Yeni Üye