İzmir Tavsiye ve Öneriler

Durum
Sosyal Coin
3,464
Hocam zayif tabi ki cok bisey beklemeyin. Ogrenci para icin elinden geleni yapiyor

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
7,378
ismi çok dolandığı için merak ettim ve gittim. büyük beklenti ile giderseniz büyük hayal kırıklığı olur ve yüz güzelliğine önem veriyorsanız daha büyük hayal kırıklığı olur yaş olarak 40+ rahatlıkla birde göbek vardı. gidilebilir ama çok beklenti ile gidilmez
Ece yılmaza nasıl ulaşabilirim

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
7,549
Martın ilk haftası İzmir'de olucam mutlaka gitmelisin dediğiniz bir partner var mı acaba ?

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
7,549

Veronika Hilal Gunes newsli sitede izmirde böyle bir bayan var o siteye çok hakim olmadığım için kamikaze görüşme yapmak istemiyorum newsli sitede bayanların ve yorumların fake olup olmadığını nasıl anlayabiliriz yardımcı olabilecek var mı acaba teşekkürler şimdiden​

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
11,861

Veronika Hilal Gunes newsli sitede izmirde böyle bir bayan var o siteye çok hakim olmadığım için kamikaze görüşme yapmak istemiyorum newsli sitede bayanların ve yorumların fake olup olmadığını nasıl anlayabiliriz yardımcı olabilecek var mı acaba teşekkürler şimdiden​

daha önce görüşme yaptım o siteden fake de var gerçek de var. fake olup olmadığını anlamak için fotoğrafları google lenste taratabilirsiniz bazıları direkt çıkıyor bariz belli oluyor, bazıları çıkmıyor. Yapılan yorumlara bakıp, yorumları yapan profillere bakabilirsiniz eski hesaplar yorum yaptıysa bot yorum değildir. En garantisi görüntülü görüşme yapın whatsapp tan. Bazı profillerde kendileri yazmış hatta randevu aldıktan sonra görüntülü görüşme onay vs.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: sistobey
Durum
Sosyal Coin
5,048
Doğma büyüme izmir de yaşıyorum bir çok eskortla görüştüm isimlerini sizlerle paylaşmak isterim
1-Berna şenturk- esra aras bu ıkı isimi kullanıyor çıtı pıtı minyon bi kız yaşı genç fıyatı çok uygun sadece her dönem çalışmıyor
2- serap altıntaş mükemmel bir hatun efsane güzellik 🔥 ama şuan kendisi ara verdi zaten ay ın 15 gunü izmirdeydi şuan antalyada kendisi .
3- cansu saygun göztepe metro nun orda evi anal yapıyor muamelesi iyi sadece erken saatlerde görüşüyor.biraz balık etli kendisi
4- zeynep- zeyno isimlerini kullanıyor ilk gittiğim zamanlar da çok ıyıdı, şuan sallamasyon çalışıyo tavsiye etmem 👎
5-ödül bronkoy sadece akşam 8 den sonra çalışıyor yüzü ve fiziği çok güzel ama çalıştıranı var uzun kalamıyosun ama güzelliği 🔥👈 beğenceğinize eminim
6-ela taş - sarışın güzel bir hatun karşıyakadaydı en son bol dövmeli rahatsızlığından dolayı ara vermişti en son bulursanız mutlaka gidin 👍
7-deniz ateş - olgun bir hatun uzun boylu göğüs ve kalçaları çok ıyı tavsiye edebilirim👍👍
Daha ismini hatırlamadığım tek seferlik gittiğim çok eskort var ama şuan isimlerini hatırlamıyorum demekki bende iz bırakamamışlar
Sıra geldık forumda olan üyelerimiz için foruma kayıt olmamı sağlayan buse kayla vazgeçilmezim❤️
Yıne forumda olan cansel hanım görüştüm kibar temiz güzel bir hanımefendi❤️
Son olarakta forumda ilk defa gördüğüm idil hanım kendisiyle henüz tanışamadım🤷
Bu metni yazmamdaki niyetim izmiri biraz haraketlendirip , buraya iş seyehatlerine gelen arkadaşlara da bir nebze yardımcı olabilmek umarım faydalı olur 🙋
Teşekkürler kardeşim bu deniz ateş e nasıl ulasabiliriz kuşlu da varmı

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
3,531
Merhabalar bende bayram ve bayramdan sonra İzmir'de olacağım 20-30 yaş aralığında tiny vücut hatlarında kimi önerirsiniz

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
5,048
Ben yeni kayıt olan ve çok deneyim yaşamış biri olarak tavsiyelerimi paylaşmak istiyorum. Hijyen en öncelikli kriterimdir. Düşük ücret isteyen, kondom isteğe bağlı diyen kişilerle asla görüşmediğimi de belirtmek isterim. Bu başlık altında ayrıntıya çok girmeden görüştüklerim içinde tavsiye edeceklerim öncelik sırası ile;
1-Venüs 2-Venüs 3-Venüs (yabancı siteden- ve görüşmek inanılmaz zor)
4- Cansel Ulusoy 5- Kayla 6-Ahsen Soydan 7-Ela Taş 8- Hande
Tavsiye etmeyeceklerim ( Herkesin fikirlerine saygılıyım, benim kişisel düşüncem olduğunu tekrar hatırlatmak isterim, öncelik sırası yoktur.)
1-Doğa Doğanay 2- Gizem Öztürk 3-Derin Ulu 4-Badem Şekerim

Bilgim olmayan ve merak ettiklerim : 1- Serap Altıntaş 2- İdil Kara 3- Ece Yılmaz 4- Eda Dal 5-Sahra 6-Asel Kurtoğlu
Hande hanedanğlu mu

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
5,048
Ben yeni kayıt olan ve çok deneyim yaşamış biri olarak tavsiyelerimi paylaşmak istiyorum. Hijyen en öncelikli kriterimdir. Düşük ücret isteyen, kondom isteğe bağlı diyen kişilerle asla görüşmediğimi de belirtmek isterim. Bu başlık altında ayrıntıya çok girmeden görüştüklerim içinde tavsiye edeceklerim öncelik sırası ile;
1-Venüs 2-Venüs 3-Venüs (yabancı siteden- ve görüşmek inanılmaz zor)
4- Cansel Ulusoy 5- Kayla 6-Ahsen Soydan 7-Ela Taş 8- Hande
Tavsiye etmeyeceklerim ( Herkesin fikirlerine saygılıyım, benim kişisel düşüncem olduğunu tekrar hatırlatmak isterim, öncelik sırası yoktur.)
1-Doğa Doğanay 2- Gizem Öztürk 3-Derin Ulu 4-Badem Şekerim

Bilgim olmayan ve merak ettiklerim : 1- Serap Altıntaş 2- İdil Kara 3- Ece Yılmaz 4- Eda Dal 5-Sahra 6-Asel Kurtoğlu
Teşekkürler bu arada

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
4,301

Doğma büyüme izmir de yaşıyorum bir çok eskortla görüştüm isimlerini sizlerle paylaşmak isterim
1-Berna şenturk- esra aras bu ıkı isimi kullanıyor çıtı pıtı minyon bi kız yaşı genç fıyatı çok uygun sadece her dönem çalışmıyor
2- serap altıntaş mükemmel bir hatun efsane güzellik 🔥 ama şuan kendisi ara verdi zaten ay ın 15 gunü izmirdeydi şuan antalyada kendisi .
3- cansu saygun göztepe metro nun orda evi anal yapıyor muamelesi iyi sadece erken saatlerde görüşüyor.biraz balık etli kendisi
4- zeynep- zeyno isimlerini kullanıyor ilk gittiğim zamanlar da çok ıyıdı, şuan sallamasyon çalışıyo tavsiye etmem 👎
5-ödül bronkoy sadece akşam 8 den sonra çalışıyor yüzü ve fiziği çok güzel ama çalıştıranı var uzun kalamıyosun ama güzelliği 🔥👈 beğenceğinize eminim
6-ela taş - sarışın güzel bir hatun karşıyakadaydı en son bol dövmeli rahatsızlığından dolayı ara vermişti en son bulursanız mutlaka gidin 👍
7-deniz ateş - olgun bir hatun uzun boylu göğüs ve kalçaları çok ıyı tavsiye edebilirim👍👍
Daha ismini hatırlamadığım tek seferlik gittiğim çok eskort var ama şuan isimlerini hatırlamıyorum demekki bende iz bırakamamışlar
Sıra geldık forumda olan üyelerimiz için foruma kayıt olmamı sağlayan buse kayla vazgeçilmezim❤️
Yıne forumda olan cansel hanım görüştüm kibar temiz güzel bir hanımefendi❤️
Son olarakta forumda ilk defa gördüğüm idil hanım kendisiyle henüz tanışamadım🤷
Bu metni yazmamdaki niyetim izmiri biraz haraketlendirip , buraya iş seyehatlerine gelen arkadaşlara da bir nebze yardımcı olabilmek umarım faydalı olur 🙋
Bigilendirme için teşekkürler. Berna şentürk e nasıl ulaşabilirim.

Beğenenler:
27,833
Üyeler
38,855
Konular
174,821
Yeni Üye