Bi zamanlar forumda izmitte nazlı hanım vardı. Numarasını kaybettim. Forumda ilanı kaldırmış. Şehir dışı görüşmüştüm gayet iyi birisiydi?
Nazlisu mu Gebze de?Bi zamanlar forumda izmitte nazlı hanım vardı. Numarasını kaybettim. Forumda ilanı kaldırmış. Şehir dışı görüşmüştüm gayet iyi birisiydi?
İlanı kaldırılan partnerler bölümünde görebilirsin başkan sanırım forum ücreti ile ilgili problem yaşanmışBi zamanlar forumda izmitte nazlı hanım vardı. Numarasını kaybettim. Forumda ilanı kaldırmış. Şehir dışı görüşmüştüm gayet iyi birisiydi?
Teşekkür ediyorum canımİzmit için @Gece Ateşli hanımı tek geçerim tavsiye ederim
Whatsap dan yazın canım detayları konuşalımTeşeklür ederim.. @Gece Ateşli Şehir dışı davet kabul ediyormu önemli olan o![]()
Kendisi arkadaşım bi süre ara verdiYok nazlı İzmitte yaşadığını biliyorum sadece. Görüştük kendisi ile anadolu yakasında da görüşme de kabul ediyordu. 3 aydır haber alamıyorum. Gebze değildi sanırım
sizinle iletişime geçsem, sizde nazlı hanım'la görüşmek istediğimi belirtseniz olur mu? Benim aklım onda çünkü..Kendisi arkadaşım bi süre ara verdi![]()