hoş geldiniz kwyifli forumlarKullanıcı adı: Jesika
İsim (Name): Jesika
Yaş (Age) : 20
Şehir (City) : 34 İstanbul
Semt (District) : Kartal
Boy (length): 1.55
Kilo (Weight): 52
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 90
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 75
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 93
Göz Rengi (Eye Color) : Kahve
Saç Rengi (Hair Color): Kahve
Ten Rengi (Skin Color): Beyaz
Vücut Tipi (Body Type) : Minyon (petite)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question), 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.), 2 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 2 day in advance.), 3 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 3 day in advance.), 4 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 4 day in advance.), 5 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 5 day in advance.), 6 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 6 day in advance.), 1 Hafta önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 7 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : Referanssız görüşme almıyorum (I don't receive referrals), 2 Referansı olan kişiler ile görüşmelere öncelik veriyorum (2 I prioritize conversations with people with references), İncall - Evimde Görüşme Kabul ediyorum (İncall - I Accept Calls at My Home), Outcall görüşme yapmıyorum (I'm not making an outcall call)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Hayır Yapmıyorum (No I don't)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : Rusça (Russian)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), DFK (Deep french kissing), Kucakdansı (Lap Dance), Soft Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi), 69 (69 sex pozisyonu), Erotic massage, Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma), Sınırsız (Seans sınırı yok) (limitless), Group Sex
Yasaklarım (my bans): Yutma (Swallowing9, A-Level (Anal sex)
İletişim (Contact) : +90 505 467 61 13
Hakkımda (About Me): Merhaba ben Jesika tatarım 20 yaşındayım
Güler yüzlü iyi niyetli sevgili tadında olmak isteyen bana gelsin
Tatar ve Rus dilin biliyorum ama Türkçem az her şey anlıyorum ve konuşabilirim ama
Mutlu etmek için ellimden geleni yapacağım
Kendi yerimde görüşme yapıyorum
Outcall yok
Üçretlerimi sadece nakit olarak kabul ediyorum görüşme başında verin lütfen
1saat -1 seans 3500tl
2 saat -2 seans 5500tl
3 saat - 3 seans 7500tl
4 saat -4 seans 9000tl
5 saat - 5 seans 10.000tl
Gecelik -7,8saat 16.000tl
Gecelik -12saat 22.000tl
Extra üçretlerim ;