Onaylı Referans Kalbini sevdiğim kadın @Sabina

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
11,867
Kadın deyince aklına @SABİNA gelsin. Gelmiyorsa kendinizi sorgulayın. Konum bildiriyorum @SABİNA ile eğlenceli dakikalar, saatler geçirmekteyim. Gerçek bir kadın, sevgili tadında eşlik eden bir kadın. Beni evinde misafir ettiği için kendisine çok teşekkür ediyorum ve eğlencemize devam ediyoruz… part2 oldu.

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
Kadın deyince aklına @SABİNA gelsin. Gelmiyorsa kendinizi sorgulayın. Konum bildiriyorum @SABİNA ile eğlenceli dakikalar, saatler geçirmekteyim. Gerçek bir kadın, sevgili tadında eşlik eden bir kadın. Beni evinde misafir ettiği için kendisine çok teşekkür ediyorum ve eğlencemize devam ediyoruz… part2 oldu.

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: SABİNA
Durum
Sosyal Coin
29,997
Tanıtım Konusu Referansları
Yanımda otururken refens yazman da çok güzel di ve komik da geldi yanımdasın ama burdan da teşekkür ediyorum güzel kalpli adamım benim:)))

Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: dede ve berkay.sal06
Durum
Sosyal Coin
91,213
Referans için teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: SABİNA
27,871
Üyeler
38,889
Konular
174,882
Yeni Üye