Gök gürültüsü falan hikaye yüce torr adamı yerlerhiç sorma yaaaaa ben hale düşecek adammiydım yaaa koskoca gök gürültüsü tanrısı bu hale düşecekmiydim yaaaa

Gök gürültüsü falan hikaye yüce torr adamı yerlerhiç sorma yaaaaa ben hale düşecek adammiydım yaaa koskoca gök gürültüsü tanrısı bu hale düşecekmiydim yaaaa
Aynen üstad walla acımadı ben anlamam thorrr gök gürültüsü tanrısı felan dediGök gürültüsü falan hikaye yüce torr adamı yerler![]()
Ne gürültüsü vızıltı vızıltıAynen üstad walla acımadı ben anlamam thorrr gök gürültüsü tanrısı felan dedi![]()
Karanligindan kaybolmak atéşinle yanmakLoş ortamda eşlik etmek ister misiniz?
Ekli dosyayı görüntüle 4766
Karanlığı güzelliği ve bi o kadar da seksiliği ile beraber alev alev yanan kadınla beraber aydınlatmak isterdimLoş ortamda eşlik etmek ister misiniz?
UmarımKaranlığı güzelliği ve bi o kadar da seksiliği ile beraber alev alev yanan kadınla beraber aydınlatmak isterdim![]()
Severim loş ortamda da eşlik etmeyiLoş ortamda eşlik etmek ister misiniz?
Neden olmasın inceçik beline dolanıpLoş ortamda eşlik etmek ister misiniz?
Loş ortamda İlk kucak dansıyla güzel olur diye düşünüyorumHayır diyemem![]()
Düşünceleri gerçekleştirmek lazımLoş ortamda İlk kucak dansıyla güzel olur diye düşünüyorum![]()
Düşünceler önemli tabiki Eda hanımDüşünceleri gerçekleştirmek lazım![]()
Düşünceleri uygun zamanda gerçekleştirmek lazımDüşünceler önemli tabiki Eda hanım![]()