• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Genel Sohbet
  • Kartal'daki kazak pembişler

Durum
    Sosyal Coin
    4,153
    Son yıllarda gözlemlediğim kadarıyla kartal sahildeki malum apartta farklı farklı kazak pembişler gelip gidiyor. Hepsinin de yaşı birbirine çok yakın. 19 bilemedin 21 yaşında değişen pembişler. Benim mi kaçırdığım bir normallik var yoksa burada bir organizasyon mu var anlayamadım.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Tl_9018
    Durum
    Sosyal Coin
    3,762
    Son yıllarda gözlemlediğim kadarıyla kartal sahildeki malum apartta farklı farklı kazak pembişler gelip gidiyor. Hepsinin de yaşı birbirine çok yakın. 19 bilemedin 21 yaşında değişen pembişler. Benim mi kaçırdığım bir normallik var yoksa burada bir organizasyon mu var anlayamadım.
    Performanslar, yaklasim, el ustunde tutma hepsi de birbirinden basarili 👌

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    17,260
    Onların çoğu öğrenci, okumak için vize alıyorlar, burada bütçe yapıp memleketlerinde güzel bı yaşam kuruyorlar, işin özeti bu...

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    16,468
    Bu işlerin nasıl yürüdüğünü kimse bilemez , Türkiye de bile şarkıcılar türkücüler eski futbolcular sanal işletmelerle elele, her alanda moda tabirle yapılar kurulmuş, . Bu kızlar da burda çalışacak ,elini sallayarak geri dönecek ,hayal bunlar.Hepsinin arkasında birileri var.Geçen burda yeni yasaklı bi pembişi aradım , müsaitmiş gittim , yasaklısın hayırdır dedim, aa ne yasağı dedi sayfasını bile birileri yönetiyor anlayacağınız.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: hkk2070 ve wilfred28
    Durum
    Sosyal Coin
    5,438
    Bu pembişlere ulaşabileceğimiz bir platform veya önerebileceğiniz bir dost bir ajans varmıdır

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: vodgagarin
    Durum
    Sosyal Coin
    15,814
    Ben Boncuk ve şuan burada olmayan biriyle daha görüştüm, ikisinde de aracı kişi vesaire şüpheli bir durum yoktu ama dediğiniz gibi Kartal'daki malum rezidans mesken tutulmuş. Ama neticede olaya ben şöyle bakıyorum, pek çoğu forumda, referanslarının çoğu da olumlu. Bu demektir ki forum güvencesi var. Haa malum rezidansta forumda olmayan da var mıdır, vardır mutlaka. Ondan uzak dururum yoluma bakarım.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: kiosty
    Durum
    Sosyal Coin
    1,160
    Ben şahsen mesafeliyim bu yapıya. Olumsuz referans sayısı görece en yüksek bu hanımlarda gibi. Belki gençliklerinden, belki çekingenliklerinden, bilemiyorum. Ama sanki frekans tutturmak zor gibi..

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: kiosty ve Hectors
    Durum
    Sosyal Coin
    21,578
    Rezidans fobisi yüzünden kimseye gidemiyorum. Hep kaçıyor fırsatlar 😭

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: kiosty
    Durum
    Sosyal Coin
    8,226
    Ben Boncuk ve şuan burada olmayan biriyle daha görüştüm, ikisinde de aracı kişi vesaire şüpheli bir durum yoktu ama dediğiniz gibi Kartal'daki malum rezidans mesken tutulmuş. Ama neticede olaya ben şöyle bakıyorum, pek çoğu forumda, referanslarının çoğu da olumlu. Bu demektir ki forum güvencesi var. Haa malum rezidansta forumda olmayan da var mıdır, vardır mutlaka. Ondan uzak dururum yoluma bakarım.
    Bunlara nasıl ulaşabiliriz hocam bilgilendirebilir misiniz ya da twitter dan mesaj atabilir misiniz bana rica etsem

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Formercan96 ve kiosty
    Durum
    Sosyal Coin
    4,702
    Ben de forumda olan bir pembiş ile malum yerde görüşmüştüm kendisi kısa süreli geldiğini para biriktirip ülkesine geri döneceğini söylemişti bu bir kaç ay önce yaşandı ve şuan forumda yok sanırım ülke dışına çıkmış.

Beğenenler:
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Genel Sohbet
  • 27,829
    Üyeler
    38,844
    Konular
    174,760
    Yeni Üye