• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • Gizem Derin
  • Gizem Derin | Tanıtım
  • Kırmızı sevdiğimiz doğrudur 💋
  • 🌟Yeni🌟Fotoğraf Kırmızı sevdiğimiz doğrudur 💋

Partner yeni bir fotoğraf yüklediğinde bu başlığı kullanabilir.
    Durum
    Sosyal Coin
    11,622
    Tanıtım Konusu Referansları
    Kırmızıyı sevdiğimiz doğrudur ama sizin o büyüleyici fiziğinizle beraber ayrı bir sevdik dürüst olmak gerekirse🥰 Bu arada normalde uzun boylu meleklerden biraz uzak dururum ama İstanbul a döner dönmez size yazıp şansımı deneyeceğim😊😘 Gerçekten büyüleyicisiniz❤️❤️❤️
    Teşekkür ederim iltifatların için 🥰 merak ta ettim uzun boylulardan nie uzak durdugunu 🫣 sanırım forumda benim boyda yok aralarında en uzun benim🤭

Beğenenler:
    • Sevdim
    Tepkiler: cansilver666
    Durum
    Sosyal Coin
    35,238
    Teşekkür ederim iltifatların için 🥰 merak ta ettim uzun boylulardan nie uzak durdugunu 🫣 sanırım forumda benim boyda yok aralarında en uzun benim🤭
    Dürüst olmak gerekirse bu tamamen kişisel)) Kısaca 171 lik bir hobit olarak kendimi sizin gibi top model meleklere layık görmüyorum ve yanınızda rahat hissetmiyorum🥹 evet benimde gördüğüm kadarıyla da en uzun sizsiniz☺️ ama ne olursa olsun en azından beraber viski içmek için şansımı deneyeceğim☺️😘

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    11,622
    Tanıtım Konusu Referansları
    Dürüst olmak gerekirse bu tamamen kişisel)) Kısaca 171 lik bir hobit olarak kendimi sizin gibi top model meleklere layık görmüyorum ve yanınızda rahat hissetmiyorum🥹 evet benimde gördüğüm kadarıyla da en uzun sizsiniz☺️ ama ne olursa olsun en azından beraber viski içmek için şansımı deneyeceğim☺️😘
    Ay deme öyle senin kalbinin güzelliği kibarlığın yeter 🫶🌸 beklerim yolınuz düşerse müsait olursak

Beğenenler:
    • Beğen
    • Sevdim
    Tepkiler: cansilver666 ve burti
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • Gizem Derin
  • Gizem Derin | Tanıtım
  • Kırmızı sevdiğimiz doğrudur 💋
  • 27,831
    Üyeler