🌟Yeni🌟Fotoğraf Kırmızı sevdiğimiz doğrudur 💋

Partner yeni bir fotoğraf yüklediğinde bu başlığı kullanabilir.
Durum
Sosyal Coin
11,622
Tanıtım Konusu Referansları
Kırmızıyı sevdiğimiz doğrudur ama sizin o büyüleyici fiziğinizle beraber ayrı bir sevdik dürüst olmak gerekirse🥰 Bu arada normalde uzun boylu meleklerden biraz uzak dururum ama İstanbul a döner dönmez size yazıp şansımı deneyeceğim😊😘 Gerçekten büyüleyicisiniz❤️❤️❤️
Teşekkür ederim iltifatların için 🥰 merak ta ettim uzun boylulardan nie uzak durdugunu 🫣 sanırım forumda benim boyda yok aralarında en uzun benim🤭

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: cansilver666
Durum
Sosyal Coin
35,238
Teşekkür ederim iltifatların için 🥰 merak ta ettim uzun boylulardan nie uzak durdugunu 🫣 sanırım forumda benim boyda yok aralarında en uzun benim🤭
Dürüst olmak gerekirse bu tamamen kişisel)) Kısaca 171 lik bir hobit olarak kendimi sizin gibi top model meleklere layık görmüyorum ve yanınızda rahat hissetmiyorum🥹 evet benimde gördüğüm kadarıyla da en uzun sizsiniz☺️ ama ne olursa olsun en azından beraber viski içmek için şansımı deneyeceğim☺️😘

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
11,622
Tanıtım Konusu Referansları
Dürüst olmak gerekirse bu tamamen kişisel)) Kısaca 171 lik bir hobit olarak kendimi sizin gibi top model meleklere layık görmüyorum ve yanınızda rahat hissetmiyorum🥹 evet benimde gördüğüm kadarıyla da en uzun sizsiniz☺️ ama ne olursa olsun en azından beraber viski içmek için şansımı deneyeceğim☺️😘
Ay deme öyle senin kalbinin güzelliği kibarlığın yeter 🫶🌸 beklerim yolınuz düşerse müsait olursak

Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: cansilver666 ve burti
27,833
Üyeler
38,855
Konular
174,806
Yeni Üye