• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • FRİDA
  • FRİDA | Referanslarım
  • Komutan Frida 🫡
  • Onaylı Referans Komutan Frida 🫡

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
    Durum
    Sosyal Coin
    2,911
    Herkese selam iyi forumlar. ✋ Bir aylık askerlik macerasından sonra soluğu @FRİDA’nın yanında aldım. Onu görünce ne kadar özlediğimi farkettim. Askerde onunla görüşeceğim günü düşünerek geçirdim. Malum erkekler için zor dönemler 😀 Yine beraber harika zaman geçirdik.Özel anlarımız yine harikaydı. Kendisi hayatımda unutamayacağım insanlardan birisi oldu. @FRİDA güzel gece için teşekkür ediyorum. Bir sonraki planlarımız aklımda, günleri saymaya başladım bile. 🥰

Durum
    Sosyal Coin
    25,678
    Tanıtım Konusu Referansları
    Herkese selam iyi forumlar. ✋ Bir aylık askerlik macerasından sonra soluğu @FRİDA’nın yanında aldım. Onu görünce ne kadar özlediğimi farkettim. Askerde onunla görüşeceğim günü düşünerek geçirdim. Malum erkekler için zor dönemler 😀 Yine beraber harika zaman geçirdik.Özel anlarımız yine harikaydı. Kendisi hayatımda unutamayacağım insanlardan birisi oldu. @FRİDA güzel gece için teşekkür ediyorum. Bir sonraki planlarımız aklımda, günleri saymaya başladım bile. 🥰
    Gel tezkere gel tezkere bitsin bu gurbet yolunu gözleyen frida yüzüne Hasret❤️ kısa da olsa ve bitti șükür kavuștuk🤗 paylașımın icin teşekkür ederim.. Seviliyorsun🤗

Beğenenler:
    • Beğen
    • Sevdim
    Tepkiler: ZEKİCE ve sigmundfreud
    Durum
    Sosyal Coin
    37,879
    Güzel paylaşım icin teşekkürler

Beğenenler:
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • FRİDA
  • FRİDA | Referanslarım
  • Komutan Frida 🫡
  • 27,830
    Üyeler
    38,845
    Konular