• Forumlar
  • İlanlar
  • LADY IRMAK
  • Pembe Üye Yeni LADY IRMAK

Yeni kadın üye
    Durum
    Sosyal Coin
    8,353
    Aşağıdaki kurallarınızı hiçbir şekilde tasvip etmiyorum.

Ayakta tuvalet yapma durumunu bunca yıldır ilk defa sizde görüyorum. Adamımı takip edeceksin, çıkınca annesi gibi bağıracak mısın?

Alkol konusunda ben ilk defa içeceğiniz içkiyi kendiniz alıp gelin dendiğini duyuyorum, bir kadeh viski için adam koca şişemi alıp getirecek?
    Yok dersin vermezsin varsa çay, yoksa kahveyi BERABER içerisiniz. Sen içki içeceksin adama kahve mi vereceksin.

Evcil hayvan konusunda bilmiyorum ben köpeğin gözü önünde yapamam o işi. Hayvanlar için önemli olmayabilir ama benim için önemli.

Özet olarak sanki kendinize sevgili arar gibi kurallarınız var.
    Unutmayın burada para verip iyi vakit geçirmek istiyoruz.
    Şimdi çok tepki vereceksiniz ama biraz düşünüp empati yaptığınız ve mesajınızı değiştirdiğiniz zaman demek istediklerimi anlayacaksınız.

Örnek ben bir jigoloyum,
    Hanımefendiler lütfen pedlerinizi tuvaletin deliğine atmayın tıkanıyor.
    Ne içecekseniz içkinizi kendiniz alın getirip benim içkime musallat olmayın, banane benimo vermem. Misafirperverlikte neymiş.
    Evimde kral köpeğim var, dinlemeyi ve izlemeyi sever, belki reenkarnasyon geçirmiş bir keşişti. En fazla bacağınıza yapışır.

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    1,871
    Beni bağışla lütfen heyecandan ne dediğimi bilemedim özür diliyorum bugün 17.30a görüşecektik lütfen engelimi kaldırırmısın beni bağışla lütfen

Beğenenler:
  • Forumlar
  • İlanlar
  • LADY IRMAK
  • 27,829
    Üyeler
    38,844
    Konular
    174,760
    Yeni Üye