• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • PARTNER ADA
  • PARTNER ADA | Referanslarım
  • Levant Güzeli ; Kara Melek 🧚🏽
  • Onaylı Referans Levant Güzeli ; Kara Melek 🧚🏽

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
    Durum
    Sosyal Coin
    1,571
    Sevgili forum üyeleri sevgi ile hepinizi selamlarım 🙋🏻‍♂️

Değerli üyeler siz Levant’ı bilirmisiniz Doğu Akdeniz’in Orta Doğu topraklarında denizi gören kıyılarına “ Levant ” denir ..

Bu coğrafya geniş bir kıyı şeridini barındırır , Türkiye ‘nin Doğu Akdeniz kısmı, Suriye , Lübnan , İsrail , Ürdün ve de Mısırın Akdeniz kıyılarını kapsar ..

Mevsimsel ve de coğrafi özelliklerinden dolayı bu iklimin hatunları kavruk tenli , sivri hatlara sahip , zarif ve ince bir bedene sahip Orta Doğu’nun o mistik ve geleneksel özeliklerini barındırırlar ..

Şimdi gelelim Sevgili @Partner ADA ‘ya bu özelliklerin hepsini kendinde barındırdığı gibi üstüne sapyoseksüel ve de seksepalitesi aşırı yüksek bir insan 🤩🤩

Geçen hafta sonu ani bir randevu talebi ile kendisinden 4 saatlik randevu talebimi anında görüntü cevabı ile kabul edip, benim misafirim olarak kararlaştırdığımız suite teşrif etmesi ile bir anda ortamın büyülü bir atmosfere bürünmesine sebep oldu 😍

@Partner ADA gerek kişiliği, gerek duruşu gerek verilen değerin karşılığını fazlası ile geri veren mizacı ile yine çok ama çok dikkatinizi çekerim “çok fazla kaliteli zaman ” geçirmeme vesile oldu …

İşin yatak kısmında aşırı istekli ve ateşli 🔥🔥🔥 halleri ve beni benden alan muhteşem performansı öpmelere doyamadığım müthiş keyifli anlar ; oh la la , oh mon dieu 🤦🏻‍♂️

Evet işte o anlar o güzelim tende aynı Levant’ın eşsiz plajlarındaki kızgın kumlarda kaybolmak gibi ; ruhunuzu ve de bedeninizi okşayan karşı verişler ve de ihtiras dolu anlar ..

Sevgili @Partner ADA tekrarlarını büyük bir arzu , istek ve de merakla beklediğim nice randevularımız için temenni eder , geçirdiğimiz aşırı değerli anlar için tekrar , tekrar şükranlarımı iletir , zarafetin ve de hayat felsefen ile tam bir kara melek olduğunu söylemek isterim ama “Levant tonlarında ” 😉😘

Ekli dosyayı görüntüle 11304
    Keyifli geçen saatler olmuş yaşayana ve yaşatana teşekkürler😉

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Partner ADA ve Moria
    Durum
    Sosyal Coin
    1,379
    Kitap okuyordum sanki sayfayı değiştirme isteği duydum.😀meğerse görüşme referans yazısı imiş.
    Yaşayana yaşatana sağlık olsun bize de nasip olsun.🙂

Beğenenler:
    • Haha
    • Sevdim
    Tepkiler: Partner ADA ve Moria
    Durum
    Sosyal Coin
    59,239
    Gordons+taze sıkılmış portakal suyu karışımı ile üniversite sınavına hazırlanmıştım, sonum da doğal olarak hezimet olmuştu :p Neyse, insanın emekli olunca sadece uzun dönem hafızası kalıyormuş :D Keyifli paylaşım için teşekkürler 🙋‍♂️

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Moria
    Durum
    Sosyal Coin
    8,710
    Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: HERDİF24
    Durum
    Sosyal Coin
    8,710
    Yine harika bir paylaşım , kalemine sağlık devrem.

Ada’ya referanslar yağıyor , çok ilgi çekici :) umarım ayarlayıp denk gelme imkanım olur benim de 🤗
    Hayırlısı 😄
    referans için teşekkürler
    Eywallah
    Forumda her referans değerli, ama@Moria 🦈 beyin referanslarını okurken ayrı bir keyif alıyorum
    Tişikirler
    Bu ada aşkın ne olacak yine güzel görüşme olmuş tebrikler

🤣🤣

Durum
    Sosyal Coin
    8,710
    Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: BLACKSEA
    Durum
    Sosyal Coin
    8,710
    Gordons+taze sıkılmış portakal suyu karışımı ile üniversite sınavına hazırlanmıştım, sonum da doğal olarak hezimet olmuştu :p Neyse, insanın emekli olunca sadece uzun dönem hafızası kalıyormuş :D Keyifli paylaşım için teşekkürler 🙋‍♂️
    Ahh ahh bi şey olmaz neticeye bak sen 😉

Hacı abey emekli deyyon bende eyt deyyom rakı deyyom hep kıvır kıvır ne olacak bu işin sonu 🤣🤣🙋🏻‍♂️

Beğenenler:
    • Haha
    Tepkiler: Hawkeye
    Durum
    Sosyal Coin
    59,239
    Ahh ahh bi şey olmaz neticeye bak sen 😉

Hacı abey emekli deyyon bende eyt deyyom rakı deyyom hep kıvır kıvır ne olacak bu işin sonu 🤣🤣🙋🏻‍♂️
    Hayırlısıyla havalar biraz serinlesin, benim de varisler biraz insin (malum eytli olmanın doğal sonucu :p) yaparız rakı neyin, o işin kolayı. Hatta iki de pembiş alırız, değme keyfimize :D

Beğenenler:
    • Sevdim
    Durum
    Sosyal Coin
    8,710
    Hayırlısıyla havalar biraz serinlesin, benim de varisler biraz insin (malum eytli olmanın doğal sonucu :p) yaparız rakı neyin, o işin kolayı. Hatta iki de pembiş alırız, değme keyfimize :D
    Yapalım üstad wallaha her şey ömürden ben zaten emekli olamadım 🥹 bari bu işlerden yüzüm gülsün 🙃

Beğenenler:
    • Sevdim
    Tepkiler: Hawkeye
    Durum
    Sosyal Coin
    8,710
    Hiç görmedim üstad Çelebi bilirim.🙂ayrı zaafım var
    Hadi ortayı bulalım Koçak olsun çok extrem bi şey dersen Beyrut’ta Hallap yemeden ölme , hep dersiniz ya Antep baklavanın ana vatanı Beyrut’ta yersen bi daha başka yerden yemezszin hem şekeri az hem hafif 😉 bin bir çeşit …

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    1,379
    Hadi ortayı bulalım Koçak olsun çok extrem bi şey dersen Beyrut’ta Hallap yemeden ölme , hep dersiniz ya Antep baklavanın ana vatanı Beyrut’ta yersen bi daha başka yerden yemezszin hem şekeri az hem hafif 😉 bin bir çeşit …
    Koçak esnaf anlayışı yok.
    Çelebi diyorum yanında da Bi tabak fıstık ikram,çay da yanında Koçak da yok.
    Beyrut neresi araştırayım,şekeri az hafif damak tadına uygun.
    Sonra uçuş sizin oraya🙂

Beğenenler:
    • Haha
    Durum
    Sosyal Coin
    44,823

Değerli üyeler siz Levant’ı bilirmisiniz Doğu Akdeniz’in Orta Doğu topraklarında denizi gören kıyılarına “ Levant ” denir ..

Bu coğrafya geniş bir kıyı şeridini barındırır , Türkiye ‘nin Doğu Akdeniz kısmı, Suriye , Lübnan , İsrail , Ürdün ve de Mısırın Akdeniz kıyılarını kapsar ..

Mevsimsel ve de coğrafi özelliklerinden dolayı bu iklimin hatunları kavruk tenli , sivri hatlara sahip , zarif ve ince bir bedene sahip Orta Doğu’nun o mistik ve geleneksel özeliklerini barındırırlar ..

Şimdi gelelim Sevgili @Partner ADA ‘ya bu özelliklerin hepsini kendinde barındırdığı gibi üstüne sapyoseksüel ve de seksepalitesi aşırı yüksek bir insan 🤩🤩

Geçen hafta sonu ani bir randevu talebi ile kendisinden 4 saatlik randevu talebimi anında görüntü cevabı ile kabul edip, benim misafirim olarak kararlaştırdığımız suite teşrif etmesi ile bir anda ortamın büyülü bir atmosfere bürünmesine sebep oldu 😍

@Partner ADA gerek kişiliği, gerek duruşu gerek verilen değerin karşılığını fazlası ile geri veren mizacı ile yine çok ama çok dikkatinizi çekerim “çok fazla kaliteli zaman ” geçirmeme vesile oldu …

İşin yatak kısmında aşırı istekli ve ateşli 🔥🔥🔥 halleri ve beni benden alan muhteşem performansı öpmelere doyamadığım müthiş keyifli anlar ; oh la la , oh mon dieu 🤦🏻‍♂️

Evet işte o anlar o güzelim tende aynı Levant’ın eşsiz plajlarındaki kızgın kumlarda kaybolmak gibi ; ruhunuzu ve de bedeninizi okşayan karşı verişler ve de ihtiras dolu anlar ..

Sevgili @Partner ADA tekrarlarını büyük bir arzu , istek ve de merakla beklediğim nice randevularımız için temenni eder , geçirdiğimiz aşırı değerli anlar için tekrar , tekrar şükranlarımı iletir , zarafetin ve de hayat felsefen ile tam bir kara melek olduğunu söylemek isterim ama “Levant tonlarında ” 😉😘

Güzel referans için teşekkürler sevişmenize sağlık

Beğenenler:
    • Beğen
    Durum
    Sosyal Coin
    46,930

Paylaşım için teşekkürler tebrikler her iki taraf için sağlıklı sevişmeler dilerim sizlere üstadım 🤗

Beğenenler:
    • Beğen
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • PARTNER ADA
  • PARTNER ADA | Referanslarım
  • Levant Güzeli ; Kara Melek 🧚🏽
  • 27,827
    Üyeler
    38,842