@Marina Marina ile kaç kere gorüştümü ben bile unuttum bu güzellik beni benden aldı,her seferinde bana ayrı güzellikler yaşatıyor dünyaya gelmiş bir melek adeta iyi ki tanımışım gözlerinde derin okyanuslara yolculuk yapıyorum iyi ki varsın güzel kalpli kadın ....
Referans için teşekkürler@Marina Marina ile kaç kere gorüştümü ben bile unuttum bu güzellik beni benden aldı,her seferinde bana ayrı güzellikler yaşatıyor dünyaya gelmiş bir melek adeta iyi ki tanımışım gözlerinde derin okyanuslara yolculuk yapıyorum iyi ki varsın güzel kalpli kadın ....
Canıımmm@Marina Marina ile kaç kere gorüştümü ben bile unuttum bu güzellik beni benden aldı,her seferinde bana ayrı güzellikler yaşatıyor dünyaya gelmiş bir melek adeta iyi ki tanımışım gözlerinde derin okyanuslara yolculuk yapıyorum iyi ki varsın güzel kalpli kadın ....
@Marina Marina ile kaç kere gorüştümü ben bile unuttum bu güzellik beni benden aldı,her seferinde bana ayrı güzellikler yaşatıyor dünyaya gelmiş bir melek adeta iyi ki tanımışım gözlerinde derin okyanuslara yolculuk yapıyorum iyi ki varsın güzel kalpli kadın ....
Paylaşım için teşekkürlerCanıımmmtşk ederim güzel referans için
kalbi güzel insan her zaman beklerim nice güzel sevişmelere bebeim
![]()