Marina İle ilk görüşmemizi 16 Mayıs'ta 3 saat olarak gerçekleştirdik.Gerçekten Tam bir kadın sohbeti muhabbeti çok iyi.İyi anlaştığımızı düşünüyorum.Herşey için teşekkürler.@marina
Marina İle ilk görüşmemizi 16 Mayıs'ta 3 saat olarak gerçekleştirdik.Gerçekten Tam bir kadın sohbeti muhabbeti çok iyi.İyi anlaştığımızı düşünüyorum.Herşey için teşekkürler.@marina
@MarinaDeğerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.
Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.
Biraz sohbet diyelimSohbet muhabbet etmeyemi gittinizneyse memnun kaldıysanız sevindim adınıza
![]()
Niye yazmadınız detay biraz sohbetten sonraBiraz sohbet diyelim![]()
Sevişmenize sağlıkMarina İle ilk görüşmemizi 16 Mayıs'ta 3 saat olarak gerçekleştirdik.Gerçekten Tam bir kadın sohbeti muhabbeti çok iyi.İyi anlaştığımızı düşünüyorum.Herşey için teşekkürler.@marina