Onaylı Referans Meltem rüzgarı

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
31,115
@Taksim Meltem karadan denize doğru esen mevsim rüzgarı' gibi güzel. Meltem hanımla cumartesi 6 saatlik program için yazdım çok kısa sürede dönüş yaptı. Güzel bir ten uyumu oldu. Yatak kısmını anlatmaya kelimeler yetmez . Bana muhteşem bir gece yaşattığı için tekrar teşekkür ediyorum.

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
@TAKSİM MELTEM , karadan denize doğru esen mevsim rüzgarı' gibi güzel. Meltem hanımla cumartesi 6 saatlik program için yazdım çok kısa sürede dönüş yaptı. Güzel bir ten uyumu oldu. Yatak kısmını anlatmaya kelimeler yetmez . Bana muhteşem bir gece yaşattığı için tekrar teşekkür ediyorum.

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
91,213
@Taksim Meltem karadan denize doğru esen mevsim rüzgarı' gibi güzel. Meltem hanımla cumartesi 6 saatlik program için yazdım çok kısa sürede dönüş yaptı. Güzel bir ten uyumu oldu. Yatak kısmını anlatmaya kelimeler yetmez . Bana muhteşem bir gece yaşattığı için tekrar teşekkür ediyorum.
Paylaşım için teşekkürler

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
5,047
Paylaşım için teşekkürler

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
11,300
Tanıtım Konusu Referansları

Canım benim çok teşekkür ederim paylaşim için kocaman öpüyorum

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: django_14
27,833
Üyeler
38,855
Konular
174,821
Yeni Üye