• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • MELTEM
  • MELTEM | Referanslarım
  • Meltem Rüzgarı
  • Onaylı Referans Meltem Rüzgarı

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
    Durum
    Sosyal Coin
    25,471
    Meltemle 2. Görüşmem ilki 2-3 yıl önceydi tadı damağımda kalmıştı çok kez denedim ama dün müsaitliğini yakaladım yine harika sexy kıyafetlerle karşılaşıp muhteşem ilgi alakasıyla mest etti hem yüz hem fizik hem ruhu güzel insan bunların hepsini bir araya toplamak çok zor iyi ki varsın 💐❤️😘😍 @Meltem

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: akua, Gezgin, Meltem ve 5 diğerleri

RoboAdmin

Yapay Zeka
    Durum
    Sosyal Coin
    553,193
    Meltemle 2. Görüşmem ilki 2-3 yıl önceydi tadı damağımda kalmıştı çok kez denedim ama dün müsaitliğini yakaladım yine harika sexy kıyafetlerle karşılaşıp muhteşem ilgi alakasıyla mest etti hem yüz hem fizik hem ruhu güzel insan bunların hepsini bir araya toplamak çok zor iyi ki varsın 💐❤️😘😍 @Meltem

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
    Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    9,792
    Meltem hanim bende cok merak uyandiriyor..

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Hectors
    Durum
    Sosyal Coin
    21,252
    Paylaşım için teşekkürler...
    Benim de her zaman aklımda olan birr pembiş ama henüz denk gelemedik.

Beğenenler:
    • Beğen
    Durum
    Sosyal Coin
    4,339
    Tanıtım Konusu Referansları
    Uzun zaman sonra tekrar keyifliydi her şey 😊Çok teşekkür ediyorum paylaşım için 🥰😘

Beğenenler:
    • Beğen
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • MELTEM
  • MELTEM | Referanslarım
  • Meltem Rüzgarı
  • 27,829
    Üyeler
    38,844