Onaylı Referans Meltem Rüzgarı

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
25,521
Meltemle 2. Görüşmem ilki 2-3 yıl önceydi tadı damağımda kalmıştı çok kez denedim ama dün müsaitliğini yakaladım yine harika sexy kıyafetlerle karşılaşıp muhteşem ilgi alakasıyla mest etti hem yüz hem fizik hem ruhu güzel insan bunların hepsini bir araya toplamak çok zor iyi ki varsın 💐❤️😘😍 @Meltem

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: akua, Gezgin, Meltem ve 5 diğerleri

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
Meltemle 2. Görüşmem ilki 2-3 yıl önceydi tadı damağımda kalmıştı çok kez denedim ama dün müsaitliğini yakaladım yine harika sexy kıyafetlerle karşılaşıp muhteşem ilgi alakasıyla mest etti hem yüz hem fizik hem ruhu güzel insan bunların hepsini bir araya toplamak çok zor iyi ki varsın 💐❤️😘😍 @Meltem

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
9,792
Meltem hanim bende cok merak uyandiriyor..

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Hectors
Durum
Sosyal Coin
21,302
Paylaşım için teşekkürler...
Benim de her zaman aklımda olan birr pembiş ama henüz denk gelemedik.

Beğenenler:
  • Beğen
Durum
Sosyal Coin
4,339
Tanıtım Konusu Referansları
Uzun zaman sonra tekrar keyifliydi her şey 😊Çok teşekkür ediyorum paylaşım için 🥰😘

Beğenenler:
  • Beğen
27,837
Üyeler
38,854
Konular
174,774
Yeni Üye