• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • ANKARA
  • TOMRİS
  • TOMRİS | Referanslarım
  • Muhteşem kadın muhteşem saatler
  • Onaylı Referans Muhteşem kadın muhteşem saatler

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
    Durum
    Sosyal Coin
    1,920
    Tomris'le unutulmaz saatler geçirdim.Her yönüyle haz tam anlamda yaşamak muhteşemdi. İlk girişte insanı güleryüzüyle karşılaması insana güven veriyor. Yüzü, gözleri çok güzeldi. Fiziği ayrı, o muhteşem poposu ayrı güzel. Daha önce ben gerçekten birşey yaşamamışım dedirtiyor. Harika saatlerin nasıl geçtiğini onun büyüsüne kapılınca hiç anlamadım. Sözlerle anlatılacak birşey değil gerçekten yaşamak lazım. Güleryüzün, ilgin samimiyetin ve dürüstlüğün için çok teşekkür ederim. Tekrarını en kısa zamanda yaşamak için sabırsızlanıyorum. Hep güler yüzün gibi gül mutlu ol Tomris Hatun🙏💐😍@TOMRİS

Son düzenleme:

RoboAdmin

Yapay Zeka
    Durum
    Sosyal Coin
    553,193
    Tomris'le unutulmaz saatler geçirdim.Her yönüyle haz tam anlamda yaşamak muhteşemdi. İlk girişte insanı güleryüzüyle karşılaması insana güven veriyor. Yüzü, gözleri çok güzeldi. Fiziği ayrı, o muhteşem poposu ayrı güzel. Daha önce ben gerçekten birşey yaşamamışım dedirtiyor. Harika saatlerin nasıl geçtiğini onun büyüsüne kapılınca hiç anlamadım. Sözlerle anlatılacak birşey değil gerçekten yaşamak lazım. Güleryüzün, ilgin samimiyetin ve dürüstlüğün için çok teşekkür ederim. Tekrarını en kısa zamanda yaşamak için sabırsızlanıyorum. Hep güler yüzün gibi gül mutlu ol Tomris Hatun🙏💐😍

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
    Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    56,297
    Tanıtım Konusu Referansları
    Tomris'le unutulmaz saatler geçirdim.Her yönüyle haz tam anlamda yaşamak muhteşemdi. İlk girişte insanı güleryüzüyle karşılaması insana güven veriyor. Yüzü, gözleri çok güzeldi. Fiziği ayrı, o muhteşem poposu ayrı güzel. Daha önce ben gerçekten birşey yaşamamışım dedirtiyor. Harika saatlerin nasıl geçtiğini onun büyüsüne kapılınca hiç anlamadım. Sözlerle anlatılacak birşey değil gerçekten yaşamak lazım. Güleryüzün, ilgin samimiyetin ve dürüstlüğün için çok teşekkür ederim. Tekrarını en kısa zamanda yaşamak için sabırsızlanıyorum. Hep güler yüzün gibi gül mutlu ol Tomris Hatun🙏💐😍
    Canımın içi çok teşekkür ediyorum güzel yazın için ♥️her zaman beklerim sevgiler 🌷

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    91,213
    Referans için teşekkürler

Beğenenler:
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • ANKARA
  • TOMRİS
  • TOMRİS | Referanslarım
  • Muhteşem kadın muhteşem saatler
  • 27,823
    Üyeler
    38,836
    Konular