Onaylı Referans Muhteşem kadın muhteşem saatler

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
1,920
Tomris'le unutulmaz saatler geçirdim.Her yönüyle haz tam anlamda yaşamak muhteşemdi. İlk girişte insanı güleryüzüyle karşılaması insana güven veriyor. Yüzü, gözleri çok güzeldi. Fiziği ayrı, o muhteşem poposu ayrı güzel. Daha önce ben gerçekten birşey yaşamamışım dedirtiyor. Harika saatlerin nasıl geçtiğini onun büyüsüne kapılınca hiç anlamadım. Sözlerle anlatılacak birşey değil gerçekten yaşamak lazım. Güleryüzün, ilgin samimiyetin ve dürüstlüğün için çok teşekkür ederim. Tekrarını en kısa zamanda yaşamak için sabırsızlanıyorum. Hep güler yüzün gibi gül mutlu ol Tomris Hatun🙏💐😍@TOMRİS

Son düzenleme:

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
Tomris'le unutulmaz saatler geçirdim.Her yönüyle haz tam anlamda yaşamak muhteşemdi. İlk girişte insanı güleryüzüyle karşılaması insana güven veriyor. Yüzü, gözleri çok güzeldi. Fiziği ayrı, o muhteşem poposu ayrı güzel. Daha önce ben gerçekten birşey yaşamamışım dedirtiyor. Harika saatlerin nasıl geçtiğini onun büyüsüne kapılınca hiç anlamadım. Sözlerle anlatılacak birşey değil gerçekten yaşamak lazım. Güleryüzün, ilgin samimiyetin ve dürüstlüğün için çok teşekkür ederim. Tekrarını en kısa zamanda yaşamak için sabırsızlanıyorum. Hep güler yüzün gibi gül mutlu ol Tomris Hatun🙏💐😍

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
56,297
Tanıtım Konusu Referansları
Tomris'le unutulmaz saatler geçirdim.Her yönüyle haz tam anlamda yaşamak muhteşemdi. İlk girişte insanı güleryüzüyle karşılaması insana güven veriyor. Yüzü, gözleri çok güzeldi. Fiziği ayrı, o muhteşem poposu ayrı güzel. Daha önce ben gerçekten birşey yaşamamışım dedirtiyor. Harika saatlerin nasıl geçtiğini onun büyüsüne kapılınca hiç anlamadım. Sözlerle anlatılacak birşey değil gerçekten yaşamak lazım. Güleryüzün, ilgin samimiyetin ve dürüstlüğün için çok teşekkür ederim. Tekrarını en kısa zamanda yaşamak için sabırsızlanıyorum. Hep güler yüzün gibi gül mutlu ol Tomris Hatun🙏💐😍
Canımın içi çok teşekkür ediyorum güzel yazın için ♥️her zaman beklerim sevgiler 🌷

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
91,213
Referans için teşekkürler

Beğenenler:
27,837
Üyeler
38,854
Konular
174,775
Yeni Üye