Aman devrem körelmesin , keskin keskin devam
Rakı zamanımız geldi aynen, buluşalım hızlısından![]()

Aman devrem körelmesin , keskin keskin devam
Rakı zamanımız geldi aynen, buluşalım hızlısından![]()
Sana feda olsun devrem , sohbetin yeter. Sen ödersin baştan diyiiiim
![]()
Ödemem bakSana feda olsun devrem , sohbetin yeter![]()
Hawkeye başım üstüneÖdemem bakkuruş sonra mütevazilik yaptım diye yanma he bi de @Hawkeye ‘de o mecliste olması gereken biri
misafirin misafiri olarak katılım yapması şart
sen yeri karar ver rezerve et biz senden haber bekliyoruz
![]()
Devrem daha baştan kıvırdın işi bana yıkmaya çalışıyorsun işin gücün R WallahaHawkeye başım üstüne,ama o senin çapın olur, sarraf işi olur sana yakışır devrem, ama çok yemem söz
![]()
Devrem daha baştan kıvırdın işi bana yıkmaya çalışıyorsun işin gücün R Wallahabiz senden yemek istiyoruz mütevazi şartlarda nereye götürsen razıyız bi 50’lik yeter
iyice cimri oldun pembişlere olsa acımazsın bak adın @CimriBurti olarak forumda dolaşırsın admin orda iki tık tık ile seni @Cimriburti yapar benden söylemesi
![]()
Bak sana bedava kahkaha bile attırdım @Hawkeye ve ben haber bekliyoruz not aldıkkahkaha attım , R severim devrem
, tamam devrem , haberleşiriz
@Derinsu Kadının adıdırSevgili @Derinsu Hanım ile daha öncesi iki defa mücbir sebeplerden dolayı iptal etmek zorunda kaldığımız randevuyu en sonunda gerçekleştirdik
Marmaray ve otobüs aktarması ile vardığım konumda beni çok şık ve extra seksi bir şekilde karşıladı ; gerçekten çok bakımlı , seksepalitesi yüksek bir bayan
Muhabbet anlarında koltuktan yatağa geçenanlarda beni gerek fiziği , gerek performansı ile mest etti …
Kendisine bu referans vasıtası ile güzel ikramları , hoş ve klas hizmeti , sohbeti ve uyumlu geçirdiğimiz zamanlar için şükranlarımı sunarım![]()
Devrem merak edilen bir pembişi daha ziyaret ederek, merakları gidermiş , referans için teşekkürler , kılıcın keskin olsun![]()
referans için teşekkürlerSevgili @Derinsu Hanım ile daha öncesi iki defa mücbir sebeplerden dolayı iptal etmek zorunda kaldığımız randevuyu en sonunda gerçekleştirdik
Marmaray ve otobüs aktarması ile vardığım konumda beni çok şık ve extra seksi bir şekilde karşıladı ; gerçekten çok bakımlı , seksepalitesi yüksek bir bayan
Muhabbet anlarında koltuktan yatağa geçenanlarda beni gerek fiziği , gerek performansı ile mest etti …
Kendisine bu referans vasıtası ile güzel ikramları , hoş ve klas hizmeti , sohbeti ve uyumlu geçirdiğimiz zamanlar için şükranlarımı sunarım![]()
Paylaşımın için teşekkür ederim.Benim için de keyifli ve hoş zamanlardı ,tekrar görüşmek ve sevişmek dileğiyle sevgilerSevgili @Derinsu Hanım ile daha öncesi iki defa mücbir sebeplerden dolayı iptal etmek zorunda kaldığımız randevuyu en sonunda gerçekleştirdik