Onaylı Referans My Sunday's Pleasure Queen

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
15,508
Geç gelen bir referans olduğu için şimdiden @Açelya hanımdan özür dileyerek başlıyorum. Öncelikle merhabalar herkese artık biliyorsunuz beni diyerek başlıyorum bu satırlarıma yeni insanlar tanımayı seven biri olarak radarımda olan bu güzel hanımefendiyle uzun zaman sonrasında görüşmek nasip oldu kendisiyle kısa bir mesajlaşma ile randevumuzu oluşturduk. Evine vardığımda sexsi bir kıyafetle karşılamayla beni benden aldı.İkramlar hazırlanmış gayet hazır bir şekilde beklenilmiş ve kısa tanışmayla başladık sohbete kendisi konuşmayı seven ve güzel bir dinleyici onunla sohbet ederken vaktin nasıl geçtiğini insan anlamıyor sohbet sohbeti açtığı için baktık ki vakit geçiyor ve beni hemen duşa gönderdi sonra seansımızı yaptık özelim bende kalsın harika ve mükemmel 3 seans geçirdim kendisine buradan beni kabul ettiği için teşekkürü bir borç bilirim ve tekrardan görüşmek dileğiyle diyerek konuşmamın sonuna gelmiş bulunmaktayım..

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
Geç gelen bir referans olduğu için şimdiden @Açelya hanımdan özür dileyerek başlıyorum. Öncelikle merhabalar herkese artık biliyorsunuz beni diyerek başlıyorum bu satırlarıma yeni insanlar tanımayı seven biri olarak radarımda olan bu güzel hanımefendiyle uzun zaman sonrasında görüşmek nasip oldu kendisiyle kısa bir mesajlaşma ile randevumuzu oluşturduk. Evine vardığımda sexsi bir kıyafetle karşılamayla beni benden aldı.İkramlar hazırlanmış gayet hazır bir şekilde beklenilmiş ve kısa tanışmayla başladık sohbete kendisi konuşmayı seven ve güzel bir dinleyici onunla sohbet ederken vaktin nasıl geçtiğini insan anlamıyor sohbet sohbeti açtığı için baktık ki vakit geçiyor ve beni hemen duşa gönderdi sonra seansımızı yaptık özelim bende kalsın harika ve mükemmel 3 seans geçirdim kendisine buradan beni kabul ettiği için teşekkürü bir borç bilirim ve tekrardan görüşmek dileğiyle diyerek konuşmamın sonuna gelmiş bulunmaktayım..

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
13,182
Tanıtım Konusu Referansları
Teşekkür ederim güzel sözlerin için sevgili @Aslan033 🥰
Bende mutlu oldum senin gibi tatlı bir beyefendiyle tanışmış olmaktan 💕
Tekrar haberleşmek ve görüşmek dileğiyle güzel adam 🥰💋

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Aslan033
27,858
Üyeler
38,876
Konular
174,841
Yeni Üye