Paylaşım ve foto için teşekkürler 

Güzel paylaşım icin teşekkürler
Çok teşekkürler bende sizden çok memnun oldum sizde mükemmelsiniz tekrar görüşmek dileğiyle sevgilerimleReferans ve fotoğraflar için teşekkürler. Çağla hanımın tanıtıcı yazısına çok ayrıntılı bakamadım belki gözümden kaçmıştır bilmiyorum ama sigara kullanmıyor oluşu şuan beni benden aldı. Tamam dedim tamda istediğim ve aradığım kadını buldum. Yeniden çok teşekkürler bu değerli bilgiyi verdiğin için.
Anal yapıyorum ama ekstra oluyordetaylı referans için teşekkürler. çağla hanım profil tanıtımında anal için yasak olarak belirtmiş ama siz zıttını yazmışsınız. orada bir değişiklik var sanırım, değil mi @Solistçağla![]()
Ric ederim görüşmek dileğiylePaylaşım ve foto için teşekkürler![]()
Çok teşekkürler bende çok memnun oldum yine görüşmek dileğiyleReferans ve fotoğraflar için teşekkürler. Çağla hanımın tanıtıcı yazısına çok ayrıntılı bakamadım belki gözümden kaçmıştır bilmiyorum ama sigara kullanmıyor oluşu şuan beni benden aldı. Tamam dedim tamda istediğim ve aradığım kadını buldum. Yeniden çok teşekkürler bu değerli bilgiyi verdiğin için.
Anal yapıyorum ama ektraya tabidetaylı referans için teşekkürler. çağla hanım profil tanıtımında anal için yasak olarak belirtmiş ama siz zıttını yazmışsınız. orada bir değişiklik var sanırım, değil mi @Solistçağla![]()
Arayacağım duo için az kaldıııÇok teşekkürler siz de çok naif ve kibarsiniz harcamanın bekliyorum
İlk defa deneyimlediğiniz olay için ekstra bir ücret verdiniz mi? Hayal ettiğiniz gibi miydi? Ben de düşünüyorum da o yüzden sordumGörüşmeye geldiğimde heyecanım üst seviyeydi zaten iyi bir görüşme olur diyordum ama abartmıyorum beklentimin de çoook üstünde harika bir kadın, yanında zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz, sohbeti samimi ve içten hem de çok esprili, bir kere bile yanınızda zaman muhabbeti yapmıyor tamamen ana odaklanıyor.
Yatak kısmı harika, olgun sevenler için bir cennet, çılgın bir kadın, her istediğinizi yapıyor, o dil nerelere nerelere geziyoranlatılmaz yaşanır.
Bu arada deneyimim olmayan bir konuda da deneyim kazanmış oldum, ön değil arka
Beraber duş dahil her şeyi her yerde yaptık, duş kısmı da efsane bir bitiriş oldu ağızla noktalayarak. Sigara kullanmaması da benim gibi sigara kullanmayan biri için muazzam oldu, bol bol
Özetle olgun seven ve de ben gibi müthiş büyük meme(evet göğüs değil MEME) sevenler için harika bir ortam, ev zaten güzel güvenlikli bir site ama girişi çok kolay ve villa olması çok daha keyifli kılıyor. Tertemiz güzel yerde aynı zamanda yaklaşımı, entelektüel birikimi, sanatçı kişiliği olması ve güzel sesi de cabası bunların üstüne, bu satırları buraya yazarken harika bir Türk Sanat Müziği eseri söylüyordu bana![]()
Çok teşekkürler bende sizinle vakit geçirmekten çok keyif aldım yine beklerim sevgilerGörüşmeye geldiğimde heyecanım üst seviyeydi zaten iyi bir görüşme olur diyordum ama abartmıyorum beklentimin de çoook üstünde harika bir kadın, yanında zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz, sohbeti samimi ve içten hem de çok esprili, bir kere bile yanınızda zaman muhabbeti yapmıyor tamamen ana odaklanıyor.
Yatak kısmı harika, olgun sevenler için bir cennet, çılgın bir kadın, her istediğinizi yapıyor, o dil nerelere nerelere geziyoranlatılmaz yaşanır.
Bu arada deneyimim olmayan bir konuda da deneyim kazanmış oldum, ön değil arka
Beraber duş dahil her şeyi her yerde yaptık, duş kısmı da efsane bir bitiriş oldu ağızla noktalayarak. Sigara kullanmaması da benim gibi sigara kullanmayan biri için muazzam oldu, bol bol
Özetle olgun seven ve de ben gibi müthiş büyük meme(evet göğüs değil MEME) sevenler için harika bir ortam, ev zaten güzel güvenlikli bir site ama girişi çok kolay ve villa olması çok daha keyifli kılıyor. Tertemiz güzel yerde aynı zamanda yaklaşımı, entelektüel birikimi, sanatçı kişiliği olması ve güzel sesi de cabası bunların üstüne, bu satırları buraya yazarken harika bir Türk Sanat Müziği eseri söylüyordu bana![]()