👉Olumlu,Olumsuz,Nötr Konu Açma konusunda;Yeni Bir Öneridir.💯

• Konbuyu başlatan yk43
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:41
Durum
Sosyal Coin
18,757
Merhaba Saygıdeğer Forum Yöneticileri;
Son zamanlarda pembiş hakkında aslı bellli olmayan fake olumsuz veya nötr referanslar açılmakta(bu forumda olmasa da başınıza gelebilir).
Bu yazı forumun kalitesini artırmak adına bir öneridir.
Olumsuz,nötr ve ekilme konusu açmak için önce size müracaat edilse,siz de ispat varsa gereken belgeleri alarak veya çok net forum kuralı ihlalini pembişin kabul etmesi sonucu vb. siz onay verdikten sonra bu olumsuz görüşme konu başlıkları açılsa ;
Çünkü bazen kadın veya erkek karalanabilir(Hiç görüşme olmadan olumsuz görüşme yazan oluyor başka bir yerde).Her telden ayrı bir ses çıkıyor.
Ezcümle bir ön onay olsa olumsuz ve nötr referanslar için daha iyi olmaz mı?

Saygılarımla.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: wertyuxxx
Durum
Sosyal Coin
8,815
Zaten fake olduğu anlaşılan referanslar olumlu ya da olumsuz olması fark etmeksizin kaldırılıyor bildiğim kadarıyla.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
35,402
Merhaba Saygıdeğer Forum Yöneticileri;
Son zamanlarda pembiş hakkında aslı bellli olmayan fake olumsuz veya nötr referanslar açılmakta(bu forumda olmasa da başınıza gelebilir).
Bu yazı forumun kalitesini artırmak adına bir öneridir.
Olumsuz,nötr ve ekilme konusu açmak için önce size müracaat edilse,siz de ispat varsa gereken belgeleri alarak veya çok net forum kuralı ihlalini pembişin kabul etmesi sonucu vb. siz onay verdikten sonra bu olumsuz görüşme konu başlıkları açılsa ;
Çünkü bazen kadın veya erkek karalanabilir(Hiç görüşme olmadan olumsuz görüşme yazan oluyor başka bir yerde).Her telden ayrı bir ses çıkıyor.
Ezcümle bir ön onay olsa olumsuz ve nötr referanslar için daha iyi olmaz mı?

Saygılarımla.
Konu açılınca delil istediğimizde pembiş savunucusu oluyoruz birde konu açmadan önce bize yazın desek neler denmez. Şeffaflık açısından böyle iyi eğer ispat ediyorsa konu kalıyor edemiyorsa siliniyor.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: cansilver666, Hawkeye ve yk43
Durum
Sosyal Coin
18,757
Konu açılınca delil istediğimizde pembiş savunucusu oluyoruz birde konu açmadan önce bize yazın desek neler denmez. Şeffaflık açısından böyle iyi eğer ispat ediyorsa konu kalıyor edemiyorsa siliniyor.
Teşekkürler,sadece bir öneriydi.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Bayer
Durum
Sosyal Coin
5,162
Hocam, bir soru.

Gittiniz hanımefendiye, buz gibi bir görüşme. Mekanik. Doğru düzgün yüzünüze bakmıyor, öpüşmüyor, yatıyor yatağa, bitir işini git diyor. Olabilir mi böyle bir şey? Olabilir. Buna referans açsanız olumsuz mu olmalıdır? Bittabii.

Nasıl ispat ederdiniz siz bu durumu? Nasıl bir delil sunardınız?
Başımıza da gelmedi değil
İspatı yok tabii ki

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
35,402
Hocam, bir soru.

Gittiniz hanımefendiye, buz gibi bir görüşme. Mekanik. Doğru düzgün yüzünüze bakmıyor, öpüşmüyor, yatıyor yatağa, bitir işini git diyor. Olabilir mi böyle bir şey? Olabilir. Buna referans açsanız olumsuz mu olmalıdır? Bittabii.

Nasıl ispat ederdiniz siz bu durumu? Nasıl bir delil sunardınız?
İki kişi arasında yaşanan olayların delili olmaz zaten böyle bir durumda devam etmeyip müsade isteyip çıkıp sonrasında referans açarsan "adam görüşmeye bile devam edememiş demek ki doğru" diye düşünülür. Ama süreyi sonuna kadar kullanıp seansları arka arkaya yapıp sonrasında gelip "ya çok mekanikti sevmedim" diye olumsuz açarsan olmaz. 3 porsiyon döneri yedikten sonra buranında döneri çok yağlı güzel değil demek gibi bişey.

Durum
Sosyal Coin
35,402
Anladım.

Ama bazıları için çıkıp gitmek zordur bir kere içeri girdikten sonra. Çünkü bir gerekçe sunmak gerekir ama “Beğenmedim” ya da “donuksun” gibi gerekçeler sunmak, bir kadına bunları söyleyebilmek kolay bir şey değil. Ben hayatımda sadece bir kere yapabildim bunu örneğin, o da karşımdakinin trans olduğundan emin olduktan sonraydı, onda bile acayip zorlandım. Hem yapım itibariyle zor, hem de aslında bunun riskleri de var. E para da kolay kazanılmıyor, en azından girmişken ve çıkamıyorken, ücreti de ödemişken seansı bari tamamlayayım diyorsun. Ama gene de memnun kalmamış olabiliyorsun. Bu durumda referans açılmamalı mı sizce?
Açılmasının bir anlamı yok. Herşey olumlu ilerlemiş seans yapılmış süre sonuna kadar kullanılmış sonra gelip ben bunları yaptım ama olumsuzdu demenin mantığa uygun olmadığını düşünüyorum.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: chtazgn
Durum
Sosyal Coin
35,402
Ya da sohbet muhabbet iyi gitmiş ama yatak kısmında çok memnun kalınmamış
Öyle bir durumda herşey iyiydi ama yatak kısmında uyum sağlayamadık diye ref açıp belirtirsin ama bu olumsuz olmaz. Karşıdakilerde insan herkes ile uyum yakalayacaklar diye bir kaide yok bunu olumlu refde de gayet belirtebilirsin. Kişi hizmeti vermiş sen hizmeti kullanmışsın sadece beklediğin/hayal ettiğin gibi olmamış bunda karşı tarafın suçu ne ki olumsuz olsun.

Beğenenler:
27,873
Üyeler
38,893
Konular
174,891
Yeni Üye