Ön ödeme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Sosyal Coin
6,281
Merhabalar değerli forum üyeleri. X de bulunan ebruscrt hanımefendiye ön ödeme göndermiştim. Yaklaşık 1 ay önce. 3 gündür program ayarlamak için telegram üzerinden mesaj yazıyorum fakat görüldü yiyorum. Ve mesajıma cevap vermiyor. Daha önce problem yaşayan oldu mu ? Şuan da ciddi güven problemi yaşadım. Kendisi başka kampanya ve görüşmeler yapmaya devam ediyor. Günde en az 5-6 defa çevrimiçi olmasına rağmen bana cevap yazmıyor. Profile burdan bakmak istedim. Yasaklı üye olarak görünüyor. Nereye konu açacağımı bilemedim.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
6,281
X de adı ebru sena gaye. Uzun zamandır bu camiada olduğunu biliyorum. Normalde asla böyle bir konu açmazdım ama dediğim gibi 3 gündür her yerde aktif olmasına rağmen benim mesajlarıma olumlu veya olumsuz bir şey yazmıyor. Şüpheye düştüm

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
20,112
1 ay sonrası için randevu almak için ödeme yapmak.. Bilemiyorum çok mantıklı gelmiyor bana en güzeli dostum 1 gün öncesinde habelerlesip plan oluşturmak

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: footjoblove
Durum
Sosyal Coin
30,967
Tanıtım Konusu Referansları
Merhabalar değerli forum üyeleri. X de bulunan ebruscrt hanımefendiye ön ödeme göndermiştim. Yaklaşık 1 ay önce. 3 gündür program ayarlamak için telegram üzerinden mesaj yazıyorum fakat görüldü yiyorum. Ve mesajıma cevap vermiyor. Daha önce problem yaşayan oldu mu ? Şuan da ciddi güven problemi yaşadım. Kendisi başka kampanya ve görüşmeler yapmaya devam ediyor. Günde en az 5-6 defa çevrimiçi olmasına rağmen bana cevap yazmıyor. Profile burdan bakmak istedim. Yasaklı üye olarak görünüyor. Nereye konu açacağımı bilemedim.
WhatsApp’tan yazın kendisine nick ile dönüş yapar…

Durum
Sosyal Coin
6,281
WhatsApp’tan yazın kendisine nick ile dönüş yapar…
Ben telegramdan iletişim kurup ödemeyi de oradan yapmistim. İlk baştan whatsappdan iletişim kurup sonradan telegramdan yazmadım ki. Programı telegramdan oluşturacagimizi konusmustuk. Benim whatsappim yok. Eger whatsapp harici program yapmadigini bilseydim telegramdan konuşup ön ödeme yapmazdım. Yine de size teşekkür ederim bana cevap yazdığınız için

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
19,932
Öncelikle çok geçmiş olsun. 3 gündür cevap yazılmaması pek mantıklı değil , benim ilk aklıma gelen zaten ödemeyi aldım diğer müşterilere önem vereyim gibi bir anlayış baskın. Aslında ön ödeme yapan kişinin başına bir yerde gelecek kaçınılmaz son bu. Biz müşteriler olarak ön ödeme yöntemini reddedersek bunun bir sürdürülebilirliği de yok. Kendi fikrim bu yöntemi zorunlu kılmayan hanımefendileri tercih etmek her zaman en doğrusu. Tekrar çok geçmiş olsun

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: k2gh, Hectors ve footjoblove
Durum
Sosyal Coin
6,281
Delikanlı kızdır ebru o tarz işlere girmez hasta vs durumu olabilir
Hocam hasta vs durumu yokmuş bana bilgi verdiler. İlla whatsappdan yazacakmışım. Galiba O şekilde para iadesi yapacakmış. Çünkü zaten sürekli telegram da çevrimiçi oluyor. Benim problemim görüp hiç cevap yazmaması. Nedenini anlamadım. Randevu oluşturmak için yazmıştım. Bu olumsuz cevapta olabilirdi.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
30,967
Tanıtım Konusu Referansları
Ben telegramdan iletişim kurup ödemeyi de oradan yapmistim. İlk baştan whatsappdan iletişim kurup sonradan telegramdan yazmadım ki. Programı telegramdan oluşturacagimizi konusmustuk. Benim whatsappim yok. Eger whatsapp harici program yapmadigini bilseydim telegramdan konuşup ön ödeme yapmazdım. Yine de size teşekkür ederim bana cevap yazdığınız için
Ben size yardımcı olmak için yazdım… sadece WhatsApp’tan ulaşabilirsiniz.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: huzunlubaykus ve footjoblove
Durum
Sosyal Coin
9,957
Ebruya ben her zaman ulaşabiliyorum ve ebru aldığı ödemenin hakkını verir sen kendini tanıtarak anlaşılır bir şekilde yaz kendisi müsait olunca döner evet durum paylaşımı yapıyor ve müsait olduğu zaman dilimini paylaşıyor o zaman aralığında müsait isen kendini tanıtarak randevu iste yardımcı olur bende kampanyadan faydalandım ve benim içinde müsait zaman ne zaman ise kendisi paylaştığı zaman durumlardan randevu talep edeceğim kısacası ebruya her zaman ulaşmak mümkün yeterki tanıtıcı bir mesaj ile iletişim kurun saygılar

Beğenenler:
  • Beğenmedim
  • Beğen
Tepkiler: k2gh, Boğa 34 ve selcuk32
Durum
Sosyal Coin
9,957
Ayrıca ebru yasaklı üye değil kendi isteği ile ayrıldı buradan şimdi istesin şimdi tekrar gelir ve tanıtım formunun en üstlerinde yerini alır bu platform kurulduğu zaman ilk üyelerindendir ebru yani ödemeni yaptıysan 11 ay sonra sen yazmasan da ebru hatırlatır ve sorar ödeme yaptın gelmedin ödemen yanmasın müsait bir zamanda görüşelim diye

Durum
Sosyal Coin
35,402
Aslında forumu ilgilendiren bir konu değil çünkü ismi geçen partner forumda değil. Kurallar gereği forumda olmayan partner hakkında konu açmak yasak cevap hakkı olmadığı için. Yukarıda yazmışlar wp den iletişime geçersen sorunun çözülür herhalde.
şimdi istesin şimdi tekrar gelir ve tanıtım formunun en üstlerinde yerini alır
Hayırlı olsun admin oldun herhalde geleni gideni yerlerini falan belirliyosun. Konu ile alakalı yorum yapmanda sakınca yok forum yönetimi alanına girmezsen seviniriz.

Bir süre sonra silinmek üzere KONU KİLİT.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: dede, Hawkeye, ARES ve 1 kişi daha

dede

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
171,719
Ayrıca ebru yasaklı üye değil kendi isteği ile ayrıldı buradan şimdi istesin şimdi tekrar gelir ve tanıtım formunun en üstlerinde yerini alır bu platform kurulduğu zaman ilk üyelerindendir ebru yani ödemeni yaptıysan 11 ay sonra sen yazmasan da ebru hatırlatır ve sorar ödeme yaptın gelmedin ödemen yanmasın müsait bir zamanda görüşelim diye
Pardon ? Tamam ebru arkadaşım dostumdur, yukarıdaki konuya vereceğim cevap var ama ebru benim savunmama ihtiyaç duyacak biri değil :) 2. burası dingo nun ahırı değil, öyle herkes canı istediğinde çıkıp canı istediğinde geri gelebilecek bir durum yok, o isterse değil ben istersem bir partner burada yer alabilir, arkadaşlarım dostlarımın zaten öyle bir derdi de olmaz, sizde bir şey bildiğinizi sanıyorsunuz anlıyorum ama bence önce haddinizi bilin benim adıma ebru adına konuşamazsın. Burası da dingonun ahırı değil elini kolunu sallaya sallaya buraya EBRU dahil ben istemedikten sonra GİREMEZ! Ebru yu da zan altında bırakma benide maymuna çevirmeye kalkma hiç bilmiyorsan HADDİNİ bil yeter can can kardeş!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
27,833
Üyeler
38,855
Konular
174,826
Yeni Üye