167 boy zaten değişmedi. kilo sormamıştı ama kilolu biri değilim en ilginç red edilmem diyebilirimSizin boyunuz ve kilonuz kaçtı ki hocam o zaman?
Beğenenler:
167 boy zaten değişmedi. kilo sormamıştı ama kilolu biri değilim en ilginç red edilmem diyebilirimSizin boyunuz ve kilonuz kaçtı ki hocam o zaman?
Pardon yanlış okumuşum hocam onun boyu 1.67 zannettim,167 boy zaten değişmedi. kilo sormamıştı ama kilolu biri değilim en ilginç red edilmem diyebilirim![]()
Çok iyi valla,her alanda başarılı insanları severiz.Forumdan Daisy, Cansu Kaya, Bahar, Gece
Ebruscrt de her alanda basarilidir
Ikiside aynı kişi zaten..uzun zamandır takip ederim öyle uzun boylu olduğunu hiç sanmıyorum en azından bi cindy Crawford kadar değildir tahminimPawgzey dediğiniz hanımı Zeynep Esere benzettim ama numarası uymadı.
Zeynep hanım boyum 167 diye beni istememişti. Kendisi uzun boylu ve baya kalın olduğundan iyi bir ikili olamayız falan demişti.
Ne gülmüştüm, hey gidi günler ama açıksözlü olması iyi en azından![]()
So doubtfull?
Kalın hocam. Ben 1.92 ve 108kg olarak eve döndüğümde kasıklarımda bir ağırlık ağrısı vardı.Ikiside aynı kişi zaten..uzun zamandır takip ederim öyle uzun boylu olduğunu hiç sanmıyorum en azından bi cindy Crawford kadar değildir tahminim![]()
Hangi anlamdaSo doubtfull?
Geçmiş şampiyonlukları unutup önümüzdeki maçlara bakacağız, işin kuralı buBi tanesi vardı ki isim vermiyorum ne sevişmede ne bj üstüne tanımam. @Hawkeye kardeşim şimdi gözümde canlandı anılaröyle bir geçer zaman ki …
Şampiyonda olamadık ki anasını satiimGeçmiş şampiyonlukları unutup önümüzdeki maçlara bakacağız, işin kuralı bu![]()
Kalın hocam. Ben 1.92 ve 108kg olarak eve döndüğümde kasıklarımda bir ağırlık ağrısı vardı.
Emek çok ama en iyi olmaya uzak.Hangi anlamda![]()
Pawgzey bambaşka diyosunEmek çok ama en iyi olmaya uzak.
Çok merak ediyorum bi ulaşamadım adresine fln yaaHaifa der susarım.