- Boy
- 160+
- Kilo
- 60+
- Göğüs Ölçüsü
- 80+
- Göz Rengi
- Kahverengi
- Saç Rengi
- Sarı
- Ten Rengi
- Beyaz
- Beden Tipi
- Fit (fit)
- Görüşme Yeri
- Otel
- Kendi Yeri
- Size Gelen
- Şehir Dışı Program
- Evet
- Anlık Randevu
- Müsait Anlık
- Müsait Günlük
- Alkol
- Kullanıyor
- Sigara
- Kullanıyor
- Standart Verilen Hizmetler
- Oral Sex
- Kondomlu Oral
- Vücuda Boşalma
- Soft Sex
- Öpüşme
- Extra Verilen Hizmetler
- Oral Sex
- Kondomlu Oral
- Öpüşme
- İletişim
- Yazışma - Whatsapp
Kullanıcı adı: Öykü
İsim (Name): Öykü
Yaş (Age) : 27
Şehir (City) : 06 Ankara
Semt (District) : ÇANKAYA
Boy (length): 1.70
Kilo (Weight): 60
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 80
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 36
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 80
Göz Rengi (Eye Color) : kahverengi
Saç Rengi (Hair Color): Sarı
Ten Rengi (Skin Color): Kumral
Vücut Tipi (Body Type) : Fit (fit)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question), 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call) İncall - Evimde Görüşme Kabul ediyorum (İncall - I Accept Calls at My Home
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Evet Yapıyorum (Yes I do)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.), Kullanmıyorum yanımda kullanamazsınız. (I do not use it, you cannot use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : Diğer - Açıklamada belirtiniz. (Other - Specify in description.)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWC (Kondomlu Oral), Soft Sex, 69 (69 sex pozisyonu)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): O-Level (Oral sex), Anal Rimming (Anüs Yalama), Soft Sex, Ayak fetişi (foot fetish), 69 (69 sex pozisyonu)
Yasaklarım (my bans): OWC (Kondomlu Oral)
İletişim (Contact) : +639304831296
wa.me
Hakkımda (About Me):
1 saat 5000
2 saat 7000
3 saat 10 bin
Gecelik 20 bin 5 saat
Artı taksi
Ateşli
Referanslarım (My references):

Fotoğraflarım (My Photos): Dosya eki

Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos):
İsim (Name): Öykü
Yaş (Age) : 27
Şehir (City) : 06 Ankara
Semt (District) : ÇANKAYA
Boy (length): 1.70
Kilo (Weight): 60
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 80
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 36
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 80
Göz Rengi (Eye Color) : kahverengi
Saç Rengi (Hair Color): Sarı
Ten Rengi (Skin Color): Kumral
Vücut Tipi (Body Type) : Fit (fit)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question), 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call) İncall - Evimde Görüşme Kabul ediyorum (İncall - I Accept Calls at My Home
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Evet Yapıyorum (Yes I do)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.), Kullanmıyorum yanımda kullanamazsınız. (I do not use it, you cannot use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : Diğer - Açıklamada belirtiniz. (Other - Specify in description.)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWC (Kondomlu Oral), Soft Sex, 69 (69 sex pozisyonu)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): O-Level (Oral sex), Anal Rimming (Anüs Yalama), Soft Sex, Ayak fetişi (foot fetish), 69 (69 sex pozisyonu)
Yasaklarım (my bans): OWC (Kondomlu Oral)
İletişim (Contact) : +639304831296

Share on WhatsApp
WhatsApp Messenger: More than 2 billion people in over 180 countries use WhatsApp to stay in touch with friends and family, anytime and anywhere. WhatsApp is free and offers simple, secure, reliable messaging and calling, available on phones all over the world.

Hakkımda (About Me):
1 saat 5000
2 saat 7000
3 saat 10 bin
Gecelik 20 bin 5 saat
Artı taksi

Ateşli
Referanslarım (My references):

Fotoğraflarım (My Photos): Dosya eki
Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos):
Ekli dosyalar
Son düzenleme: