• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA
  • BESTE
  • BESTE | Referanslarım
  • Pamuk kız Masal ile Eğlence
  • Onaylı Referans Pamuk kız Masal ile Eğlence

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
    Durum
    Sosyal Coin
    6,061
    Merhaba, bu forumda ilk deneyimim olan masal hanımla ani bir randevulaşma ile evine misafir edildim. Hoşgörülü bir hanfendi, salonda çerezler ile sizi karşılıyor, sohbetimizi ettik tanıştık ve öpüşüp ardından yatak odasına geçtik her isteğime olumlu ve istekli bir şekilde cevap verdi beni mutlu etti. Sadece erken vakit olmasından sanırım makyajı yoktu onun dışında Tavsiye ederim.

Beğenenler:
    • Beğen
    • Sevdim
    Tepkiler: BESTE, dede, Hawkeye ve 4 diğerleri
    Durum
    Sosyal Coin
    37,879
    Merhaba, bu forumda ilk deneyimim olan masal hanımla ani bir randevulaşma ile evine misafir edildim. Hoşgörülü bir hanfendi, salonda çerezler ile sizi karşılıyor, sohbetimizi ettik tanıştık ve öpüşüp ardından yatak odasına geçtik her isteğime olumlu ve istekli bir şekilde cevap verdi beni mutlu etti. Sadece erken vakit olmasından sanırım makyajı yoktu onun dışında Tavsiye ederim.
    Güzel paylaşım icin teşekkürler 👍

Beğenenler:
    • Sevdim
    Tepkiler: BESTE
    Durum
    Sosyal Coin
    56,321
    Tanıtım Konusu Referansları
    Memnun kalmana sevindim bebeğim 🥰 yorumun beğenin için teşekkürler tatlım 💋 başka proğramlarda görüşmek dileğiyle öpüyorum 😻💋🤗

Beğenenler:
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA
  • BESTE
  • BESTE | Referanslarım
  • Pamuk kız Masal ile Eğlence
  • 27,829
    Üyeler
    38,844
    Konular
    174,760