Hoşgeldiniz, keyifli forumlar dilerim 

Hoşgeldiniz @Parla Özdemir hanım. Keyifli forumlar diliyorumKullanıcı adı: Parla Özdemir
İsim (Name): Parla Özdemir
Yaş (Age) : 28
Şehir (City) : 34 İstanbul
Semt (District) : İstanbul
Boy (length): 1.68
Kilo (Weight): 50
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 85
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 65
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 89
Göz Rengi (Eye Color) : Kahverengi
Saç Rengi (Hair Color): Kahverengi
Ten Rengi (Skin Color): Beyaz
Vücut Tipi (Body Type) : Sportif (Sport)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question), 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : 2 Referansı olan kişiler ile görüşmelere öncelik veriyorum (2 I prioritize conversations with people with references), Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Evet Yapıyorum (Yes I do)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : İngilizce (English)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), GFE (Kız arkadaş deneyimi)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): CIM (Ağza Boşalma), COB (Vücuda Boşalma), Striptease, Kucakdansı (Lap Dance), Hard Sex, Soft Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi), Group Sex, Öpüşme (kissing)
Yasaklarım (my bans): Yutma (Swallowing9, Anal Rimming (Anüs Yalama), Ayak fetişi (foot fetish), Sınırsız (Seans sınırı yok) (limitless), A-Level (Anal sex), 69 (69 sex pozisyonu)
İletişim (Contact) : 5011766007
Hakkımda (About Me):
Hellooo
PARLA ‘nın renkli dünyasına hoşgeldin.
PARLA => 27 Yaş / 54 kg / 1.68 Boy
Sosyal hayatımda çalışıyorum bu yüzden zamansız ve programsız hareket etmemeye özen gösteriyorum
Gizliliğe ve saygıya önem veriyorum. Her şey karşılıklı rıza ve uyum çerçevesinde olmalıdır.
PARLA
Bir randevu dan fazlasıyım, hem ruhuna hem de arzularına dokunacağım ❤
Güzelliğim konusunda bir kaygım yok, YÜZ fotoğrafı paylaşmıyorum. Görüşmemizde zaten tanışacağız
Kurallarım çok az ama net!
=> Önce birlikte güzel bir duş alalım, tenlerimiz suyun altında buluşsun
=> Beni tanıdıkça nelerden keyif aldığımı keşfedebilirsin, ama ANAL benim tercih etmediğim bir sınır
=> Korunmasız bir temas Asla!
° Güvenli hissettiğimde çok daha fazlasını hissedeceksin °
Benimle geçireceğin zaman özel olmalı ve bu özel zaman sadece konforlu ve güvenli bir ortamda mümkün olur
Bu yüzden yalnızca OTEL ya da RESİDENCE 'larda buluşuyorum
Bedenlerimiz kadar ortamında kaliteli olması gerekir
ULAŞIM ÜCRETİM MEVCUTTUR
=>Görüşme Tarifeleri <=
Max 2 Hour : 10.000
Max 3 Hour : 15.000
Max 4 Hour :20.000
Referanslarım (My references):
Fotoğraflarım (My Photos): Dosya eki
Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos):
Teşekkür ederim canım
Çok teşekkür ederimHoşgeldiniz, keyifli forumlar dilerim![]()