Partnerler neden ısrarla aydınlıktan kaçınıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Sosyal Coin
307
Belki tepki biraz daha yumuşak olabilir😅 ama arkadaş haklı perde kapalı dışarıdan belli olma ihtimali yok ama bazı partnerler ışığın ısrarla kapalı olmasını veya loş ortam istiyorlar hiçte sormadım ama böyle istiyorsa saygı duyarım dedim. Ama merak ediyorum var mı bir mantıklı açıklaması?
Yani benim gorusmemde perdede kapalıydı görünme ihtimali asla yoktu ancak oral yaparken kötü bir koku vardı muhtemelen vajinasının görünmesini istememiş olabilir bilmiyorum belki saklama gereği duymuştur artık ne sakliyorsa o yüzden ışık açmamış olabilir.
Ama şimdiki aklım olsaydı kesinlikle kaçardim oradan.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
307
Orta karar başka sizler ışıkta Adriana lima beklerken kizlar da Brad Pitt bekliyor demek ki sonrası sıkıntı ışık buldunuz da florasan aramayın

😀
Bunun dis güzellikle alakası yokki onların işi para kazanmak duygusallık olmaz yani katılmıyorum size.
Yaş kriteri olabilir,referans olabilir onun haricinde kasliymis Brad Pitt mis öyle birsey yok
Bende hiç beklemiyorum Adriana Lima gibi güzel olmasını
Amaç sadece sevişmek benim için sonuçta nikahima almiyacagim.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
45,259
Bunun dis güzellikle alakası yokki onların işi para kazanmak duygusallık olmaz yani katılmıyorum size.
Yaş kriteri olabilir,referans olabilir onun haricinde kasliymis Brad Pitt mis öyle birsey yok
Bende hiç beklemiyorum Adriana Lima gibi güzel olmasını
Amaç sadece sevişmek benim için sonuçta nikahima almiyacagim.
Karsiniz da kadın var kadin narin duygusal romantik kişilerdir para verdim karşıda ki insan değil mottosundan bir çıkın artık para kazanan kişilerin duyguları yok mu kimse de nikah beklemiyor eminim bu kafalar kaldimi hala makina değil kadındır

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Gökçe ve DEFNE
Durum
Sosyal Coin
307
Anneanne isiginda mi sex yapmayi tercih ediyorsunuz arkadaslar beyaz isikta falan 🙂 los isik hafif sexuel music bizim ruhumuzu oksar daha sexy hissettirir. Bu arada guzel herzaman guzeldir 😗😗
Bizim ruhumuzu oksamasida önemli hizmeti biz alıyoruz sonuçta bizim memnun kalmamiz lazım iyidir beyaz ışık.😀

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
45,259
Konu gereksiz uzadı burası sosyal forum burda işini yapıyor karşıdaki kadını düşünmek zorunda değiliz, para verdik vs gibi söylemleri kabul etmiyoruz herkes eşit burda !

Beğenenler:
  • Beğen
  • Haha
Tepkiler: Gökçe, DEFNE ve palintos
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
27,833
Üyeler
38,855
Konular
174,821
Yeni Üye