Onaylı Referans Prenses nora

• Konbuyu başlatan JageR
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
13,362
Kendisiyle şehirdışı görüşmesi için anlaştık ve çok olumlu bir görüşme gerçekleştirdik , iletişimi gayet sorunsuz, sohbeti sizi daha da içine çekiyor. Özel kostüm isteklerimide yanında getirmis ayrıca teşekkür ederim ❤️🥰
Benim için çok güzel bir deneyimdi umarım tekrardan görüşürüz 🥰
@Nora

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
Kendisiyle şehirdışı görüşmesi için anlaştık ve çok olumlu bir görüşme gerçekleştirdik , iletişimi gayet sorunsuz, sohbeti sizi daha da içine çekiyor. Özel kostüm isteklerimide yanında getirmis ayrıca teşekkür ederim ❤️🥰
@Nora

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
12,468
Tanıtım Konusu Referansları
@Nora
Çok teşekkür ederim bebeğim. Taniştigima çok memnun oldum, benım için çok güzel bi gündü, yine de görüşürüz bebeğim 😍🥰💋

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: kawabanga ve JageR
27,836
Üyeler
38,853
Konular
174,773
Yeni Üye