4 bin di 5 bin oldu beyefendi2 saat 5 bin olmuş 150$ yani. Sizin ücretler eskiden daha uygundu sanki Cansu Hanım![]()
Benden randevu talebiniz mi oldu kiHep mi ben denk gelirimkimden randevu talebi etsem güncelleme oluyor
bu yazdığım için umarım hemcinslerimden ban yemem
![]()
Evet, tahmini 2 hafta sonrası için sabah saatleri içinBenden randevu talebiniz mi oldu ki![]()
Arkadaşlar profilimde guncellemelerim mevcutlütfen tekrar bir göz gezdirin
![]()
Size ok dedim zaten, zamanı gelince haberlesirizEvet, tahmini 2 hafta sonrası için sabah saatleri içinsizde tarih yaklaşınca tekrar yazın detay konuşalım dediniz
müsait zamanda tekrar wp dan yazar hatırlatırım kendimi
![]()
Faydalanmaya da devam edeceksinGüncellemeden etkilenmek istemeyenler için 2 saat 3000 görüşme imkanı var @Cansu KAYA ile , kampanyadan faydalanın görüşündaha napsın pembişimiz yani
ben defalarca faydalandım ,jestlerin için çooook teşekkür ederim Cansu’cum
![]()
Seksi karşılama olur mu kiArkadaşlar profilimde guncellemelerim mevcutlütfen tekrar bir göz gezdirin
![]()
Tatlı güzellikArkadaşlar profilimde guncellemelerim mevcutlütfen tekrar bir göz gezdirin
![]()
Henüz tanışmak kısmet olmadı ama aklımdasınızArkadaşlar profilimde guncellemelerim mevcutlütfen tekrar bir göz gezdirin
![]()
Gelince sürpriz var diyosunFaydalanmaya da devam edeceksinbolca stok duruyor kenarda
seninki biraz kombine gibi oldu, daha da birşeyler yapmak lazım di ama gelince yaparım artık
![]()
![]()