Bilgilendirme Profil bilgilerim de güncelleme mevcut 😉

Forum ve Zamparalık hakkında bilgilendirme konuları
Durum
Sosyal Coin
15,112
2 saat 5 bin olmuş 150$ yani. Sizin ücretler eskiden daha uygundu sanki Cansu Hanım :)

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
38,304
Hep mi ben denk gelirim 😅 kimden randevu talebi etsem güncelleme oluyor 😅😅 bu yazdığım için umarım hemcinslerimden ban yemem 😅😅

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: bulentersoz
Durum
Sosyal Coin
37,546
Güncellemeden etkilenmek istemeyenler için 2 saat 3000 görüşme imkanı var @Cansu KAYA ile , kampanyadan faydalanın görüşün :) daha napsın pembişimiz yani :) ben defalarca faydalandım ,jestlerin için çooook teşekkür ederim Cansu’cum :)

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Cansu KAYA
Durum
Sosyal Coin
67,563
Tanıtım Konusu Referansları
Güncellemeden etkilenmek istemeyenler için 2 saat 3000 görüşme imkanı var @Cansu KAYA ile , kampanyadan faydalanın görüşün :) daha napsın pembişimiz yani :) ben defalarca faydalandım ,jestlerin için çooook teşekkür ederim Cansu’cum :)
Faydalanmaya da devam edeceksin🤪 bolca stok duruyor kenarda 😘 seninki biraz kombine gibi oldu, daha da birşeyler yapmak lazım di ama gelince yaparım artık🤪 😈

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: burti
Durum
Sosyal Coin
15,814
Arkadaşlar profilimde guncellemelerim mevcut😉 lütfen tekrar bir göz gezdirin 😊
Henüz tanışmak kısmet olmadı ama aklımdasınız 😊 Ayrıca paylaşımdaki fotoğrafınız beni çok etkiledi, tanışma günü gelirse beni böyle karşılar mısınız acaba diye düşünmedim değil 😊
İyi forumlar...

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
29,461
mevcut paketin üzerine ekleme yapacaktım ama yetişemedim yine maalesef:(

Beğenenler:
27,833
Üyeler
38,855
Konular
174,821