Olumlu Görüşme Psikolog Defne

Olumlu görüşme referansıdır.
Durum
Sosyal Coin
11,483
Defne hanımla 14 hazıran da bir program yapmış bulunmaktayım bu kez daha insani bir saatde öğlen saatleri kendısı de şaşırdı gece gelirdin sen diye ama 😀

Defne hanımın bu kez bir başka yönünü anlatmak isterim

Her güzelin bir baskın özelliği olduğunu düşünüyorum ben bence defnenin güzellik kalca kaslı vücut haricinde en baskın özelliği muhabbeti gfe mi dersiniz yoksa bir dostla hasbihal mi o size kalmış ama ben ilk görüşmemde de son görüşmemde aynı tatlı muhabbetini gördüm sanki psikolog ile görüşürcesine tüm dert ve tasamı aldı gittti bana iyi geldiğini daha öncelerde söylemiştim ama tekrar etmekte bir beis görmüyorum birde hem yatak hem yatak dışı performansı birleşince de fevkalade bir şey cıkıyor cok görüşmem oldu kendileriyle sayısını ben unuttum ama ilkinde aldığım lezzet hala devam etmekte burdan tekrar defneye çok teşekkür ederim bir sonraki psikolog randevumu iple çekmekteyim

@DEFNE @DEFNE

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
Defne hanımla 14 hazıran da bir program yapmış bulunmaktayım bu kez daha insani bir saatde öğlen saatleri kendısı de şaşırdı gece gelirdin sen diye ama 😀

Her güzelin bir baskın özelliği olduğunu düşünüyorum ben bence defnenin güzellik kalca kaslı vücut haricinde en baskın özelliği muhabbeti gfe mi dersiniz yoksa bir dostla hasbihal mi o size kalmış ama ben ilk görüşmemde de son görüşmemde aynı tatlı muhabbetini gördüm sanki psikolog ile görüşürcesine tüm dert ve tasamı aldı gittti bana iyi geldiğini daha öncelerde söylemiştim ama tekrar etmekte bir beis görmüyorum birde hem yatak hem yatak dışı performansı birleşince de fevkalade bir şey cıkıyor cok görüşmem oldu kendileriyle sayısını ben unuttum ama ilkinde aldığım lezzet hala devam etmekte burdan tekrar defneye çok teşekkür ederim bir sonraki psikolog randevumu iple çekmekteyim

@DEFNE @DEFNE

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
40,081
Tanıtım Konusu Referansları

@DEFNE @DEFNE
Tesekkur ederim hastam oldugun icin 😃😃😃

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Fxaslan
Durum
Sosyal Coin
8,287
Sevişmenize sağlık, yaşayana ve yaşatana teşekkür ederiz

Beğenenler:
27,831
Üyeler