Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Davet eden olmamış, gel ilan ver diyen olmamış, siteyi bulduğu için siteye girme hakkı şansı olduğunu düşünüyor !
Böyle yapmayın Tutkulu Eda gibi şuursuz ve bilinçsizce davranmayın ! Her gördüğü şeyde hakkı olduğunu düşündüren ne bu insanlara bilmiyorum ama HADSİZLİK SEVİYESİZLİK KALİTESİZLİK SAYGISIZLIK paçalarından akıyor !
Bakın böyle tipleri almamak için zorluyorum ! Ama her önünüze geleni de foruma davet etmeyin. Bu arkadaşa giden görüşen kimse ders olsun, siz beğenmiş olabilirsiniz ama bu foruma her isteyen üye olamaz arkadaşlar ! Bizim şartlarımıza standartlarımıza ve kurallarımıza uyacak kişileri alıyoruz. O yüzden Kalitesinden Güvenilirliğinden Saygısından emin olduğunuz kişileri davet edin edecekseniz ! Birde işe ihtiyacı olanları lütfen !
TOK DOYURMAK ZOR OLUYUR çünkü !
Forumu kuralları bizi beğenmiyor çünkü geçen aylarda gördük bunu bolca
Sevgili @Deadpool bu mecranın alâlade ilan sitesi olmadığını ; tavsiye , deneyim ve bazı prosedürlerden sonra bayan üye kabul edilip foruma ilan verilmesine izin verildiği için hem bayan hem erkek üyelerin bu sayede daha güzel ve tereddütsüz görüşmeler yapmasına vesile olunduğu için tekrar teşekkürler..
Sevgili @Deadpool bu mecranın alâlade ilan sitesi olmadığını ; tavsiye , deneyim ve bazı prosedürlerden sonra bayan üye kabul edilip foruma ilan verilmesine izin verildiği için hem bayan hem erkek üyelerin bu sayede daha güzel ve tereddütsüz görüşmeler yapmasına vesile olunduğu için tekrar teşekkürler..
Amacımız gayemiz bu, niyetimiz forumu partner ile doldurmak değil ki istesek bunu açıldığımızdan bu yana partner atmasaydım yada her yazanı alsaydım 500+ partner olurdu ! Geçen aylarda şartlarımıza koşullarımıza uymayan, bu güne kadar uyduğunu sandığımız, yıllardır tanıdığım kişilerin birden karakterinde yaşanan bozunma da ve neticesinde 20 den fazla partnerin forumdan uzaklaştırılması...
Gerek dolaylı gerekse mevcut hatalarından ötürü, foruma KALİTELİ GÜVENİLİR SAYGILI olduğunu düşündüğümüz herkesi aldık, olmadığını gördüğümüz herkesi de attık, kimisi ise artık bu kurallara uymamayı tercih etti fakat bu bizim misyonumuzda vizyonumuzda herhangi bir değişikliğe neden olmaz.